Yhteystiedot Rauma-Info Haku Palvelut Hallinto Pöytäkirjat Linkit Palaute
 

Huvia & hyötyä

Avoimet työpaikat

Kaavoitus

Kartat

Kaupunginteatteri

Kaupunki tiedottaa

Kirjasto

Matkailu

Rakentaminen

Tarjouspyynnöt

Tiedotuslehdet
 

Sähköiset palvelut

Kuntalaisaloite

Kysymystori

Lomakepalvelu

Palautteet

Päivähoitohakemus

Pöytäkirjat

Valtuuston kokoukset

Lisää sähköisiä...

  Ajankohtaista

Rauman kunnaneläinlääkäreiden uudet vastaanottotilat Uotilassa on avattu

Rauman kaupunki on avannut uudet, kahden eläinlääkärin vastaanottotilat Uotilassa. Sampaanalassa tilapäisissä tiloissa toimineet kunnaneläinlääkärit pääsivät viime viikolla muuttamaan uusiin tiloihin Uotilaan. Lensunkadulla sijaitseva vastaanotto jatkaa edelleen toimintaansa mutta Lapissa toiminut vastaanotto on suljettu.

Raumalla on kolme kunnaneläinlääkäriä ja kaksi vastaanottotilaa. Uusi, 140 m2:n vastaanotto, sijaitsee Uotilan vanhantien varrella osoitteessa Kentäntie 2. Lensunkadun vastaanotto toimii edelleen osoitteessa Lensunkatu 9.

Kunnaneläinlääkäreiden puhelinaika on arkisin klo 8.00 – 9.00. Asiakkaiden toivotaan hoitavan ajanvarausasiat ja muut puhelinasiat puhelinaikana. Puhelinajan jälkeen kunnan-eläinlääkärit ovat potilastyössä, ja puhelimeen vastaaminen on hankalaa. Tästä syystä toivotaan, että kunnaneläinlääkäreille soitettaisiin puhelinajan jälkeen ainoastaan kiireellisissä, päivystysluonteisissa asioissa.
 

Rauman kunnaneläinlääkäreiden puhelinnumerot ovat:
040 180 9840 Hanne-Maarit Kurkinen, Kentäntie 2
044 707 2452 Minna Laeslahti/sijainen, Kentäntie 2
044 707 2947 Paula Toura, Lensunkatu 9

Eläinlääkäripäivystys toimii arkisin iltaneljästä aamukahdeksaan ja viikonloppuisin perjantain iltaneljästä maanantaihin aamukahdeksaan. Päivystys on tarkoitettu ainoastaan sellaisia kiireellisiä sairastapauksia varten, joiden hoito ei voi odottaa seuraavaan arkipäivään. Rauma kuuluu Etelä-Satakunnan laajaan päivystysalueeseen. Alueella päivystää yhtäaikaisesti kaksi eläinlääkäriä. Kulloinkin päivystävien eläinlääkäreiden yhteystiedot saa soittamalla numeroon (02) 677 3480 ja kuuntelemalla puhelinvastaajan tiedotteen.

   


Ajankohtaista -sivulle

Kaupungin etusivulle

 

 
29.01.2013