Yhteystiedot Rauma-Info Haku Palvelut Hallinto Pöytäkirjat Linkit Palaute
 

Huvia & hyötyä

Avoimet työpaikat

Kaavoitus

Kartat

Kaupunginteatteri

Kaupunki tiedottaa

Kirjasto

Matkailu

Rakentaminen

Tarjouspyynnöt

Tiedotuslehdet
 

Sähköiset palvelut

Kuntalaisaloite

Kysymystori

Lomakepalvelu

Palautteet

Päivähoitohakemus

Pöytäkirjat

Valtuuston kokoukset

Lisää sähköisiä...

  Ajankohtaista

570-vuotiasta ihasteltiin matka 2012-messuilla

Pitsikaupungin 570-juhlahuiveihin pukeutuneet messuemännät myhäilivät tyytyväisinä nelipäiväisen messu-urakkansa lopputuloksia. Syystäkin, sillä jo erottautuminen lähes 70 eri maasta kotoisin olevien, 1100 näytteilleasettajan joukosta on saavutus.
Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma kokosi kymmeniä tuhansia matkailusta kiinnostuneita Helsingin Messukeskukseen.

Rauma huomattiin!

Alan yrityksille ja yhteisöille Matka 2012 ei ole vain messut, vaan koko matkailuvuoden avaus. Kun messuilla on mukana lähes koko Suomi minikoossa, on erottauduttava näyttävästi omilla vahvuuksillaan.
Rauma visions/näköalaa -kyltit ja suuret kuvavuodat loivat kauniin, visuaalisesti rauhallisen taustan helposti lähestyttävälle avoimelle osastolle. Meri, Idylli, Kasvu, Perintö, Kauppa ja Uniikki-tyynyt kutsuivat peremmälle tutustumaan merikaupungin tarjontaan.

Rauman visuaalisesti kiehtovalla osastolla mukana olleet kädentaitajat viestivät messukävijöille kestävää kehitystä kunnioittavasta, leppoisasta sekä luovalle työntekijälle että matkailijalle ihanteellisesta työskentely- ja vierailukaupungista – toivottavasti myös tulevasta mahdollisesta asuinkaupungista.

Rauma, erillisistä moduuleista rakennetulla osastollaan jatkaa hyvin mielin 570-edustusmatkaansa ja muuntautuu jatkossa muun muassa UraStartti-, Kotimaan Matkailu-, Turun kirja-, Alihankinta- sekä Asu, Rakenna ja Sisusta -messuille.

– Olemme jakaneet täällä todella hyviä raumalaisfiiliksiä. Juhlavuonna vahvistamme näkyvyyttämme esiintymällä yhteistyössä entistäkin vahvempina, iloitsevat matkailupäällikkö Irene Villanen ja matkailuneuvoja Jenna Ylipuranen Rauman kaupungin matkailusta..

 


Ajankohtaista -sivulle

Kaupungin etusivulle

 

 
29.01.2013