Yhteystiedot Rauma-Info Haku Palvelut Hallinto Pöytäkirjat Linkit Palaute
 

Huvia & hyötyä

Avoimet työpaikat

Kaavoitus

Kartat

Kaupunginteatteri

Kaupunki tiedottaa

Kirjasto

Matkailu

Rakentaminen

Tarjouspyynnöt

Tiedotuslehdet
 

Sähköiset palvelut

Kuntalaisaloite

Kysymystori

Lomakepalvelu

Palautteet

Päivähoitohakemus

Pöytäkirjat

Valtuuston kokoukset

Lisää sähköisiä...

  Ajankohtaista

Raumalaiset halutaan yhdessä visioimaan tulevaisuuden Raumaa

Rauman yleiskaavan alustava visio 2025 julkistettiin ja esiteltiin päättäjille 30. tammikuuta. Nyt visio asetetaan suuren yleisön nähtäville. Raumalaisilla on yli kahden kuukauden ajan mahdollisuus tutustua visioon ja vaikuttaa siihen, millä tavalla kaupunkia tullaan kehittämään seuraavat vuosikymmenet. Visiokarttaan ja aineistoon voi tutustua Rauman kaupungin palvelupiste Pyyrmanissa ja osoitteessa www.rauma.fi.

Perinteisten palautteiden lisäksi raumalaisilla on mahdollisuus keskustella tulevaisuuden Raumasta sosiaalisessa mediassa, kun Kehittämisfoorumi valjastetaan helmikuussa yleiskaavakeskusteluun. Maaliskuussa järjestetään myös yleisötilaisuus.

Rauman yleiskaavan alustava visio 2025 on hahmotelma tulevaisuuden mahdollisuuksista, toimintojen ja asumisen sijoittumisesta sekä mitoituksesta. Visio perustuu vuosi sitten esitettyihin rakennemallivaihtoehtoihin sekä yleiskaavatyön aikana laadittuihin erilaisiin selvityksiin. Rakennemallit olivat virallisesti nähtävillä vuosi sitten. Raumalaisilta saatu palaute esimerkiksi merellisestä kaupunkimaisesta rantarakentamisesta ja kaupunkimaisista pientaloista on huomioitu alustavan vision suunnittelussa.

Rauman kaupunki toivoo nyt nähtävillä olevasta aineistosta mielipiteitä ja kannanottoja erityisesti raumalaisilta, elinkeinoelämän edustajilta, eri viranomaistahoilta ja päättäjiltä. Mielipiteitä toivotaan mm. seuraavista teemoista:

- kaupunkiasuminen ja kyläasuminen
- satama
- elinkeinoelämä ja kauppa
- liikenne sekä matkailu
- virkistys ja luonto.

Saatujen mielipiteiden pohjalta yleiskaavan visiota tullaan täsmentämään ennen siirtymistä yleiskaavan juridiseen vaiheeseen.

   

Yleiskaavan sivulle


Ajankohtaista -sivulle

Kaupungin etusivulle

 

 
29.01.2013