Olet täällä

Rauman kaupungin työpaikat

Palveluopas

Rauman kaupungilla avoinna olevat työpaikat löytyvät KuntaRekrystä

 

Kuntarekry-järjestelmä tuo työpaikat helposti haettavaksi. Työnhakijana pysyt ajantasalla siinä  missä mennään hakemiesi työpaikkojen suhteen. Saat järjestelmän kautta viestejä sähköpostiisi jos haluat. Rauman kaupungin sijaishakuun pääset myös KuntaRekry-linkistä. Hakeutuessasi sijaisuuksiin sinulla on käytettävissä  ns. käytettävyyskalenteri, johon voit päivittää halukkuutesi ja mahdollisuutesi ottaa sijaisuuksia vastaan. Kuntarekry palvelee työnhakijoita ja tehostaa viestintää organisaation ja työnhakijan välillä.

Päästäksesi täyttämään hakulomakkeita, sinun tulee rekisteröityä kuntarekry-järjestelmään.

Näin haet työpaikkaa:

  1. 1. Valitse haluamasi työpaikka ja lue työpaikkailmoitus
  2. 2. Hae paikkaa sivun alareunasta kohdasta Hae työpaikkaa
  3. 3. Rekisteröidy
  4. 4. Kirjaudu sisään
  5. 5. Täytä hakemus. Täytä jokainen välilehti, tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä. Jos sinulla ei ole vaadittavaa pakollista tietoa, voit  täyttää kentän esim. väliviivalla.

 

Sijaisten käytettävyystietojen päivittäminen

Käytettävyystiedot nollaantuneet - sijaisten on päivitettävä käytettävyystietonsa.

Kuntarekry-ohjelman 21.4.2015 hakijaportaalin päivityksen yhteydessä sijaisten käytettävyystiedot nollaantuivat. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen sijaisen on käytävä päivittämässä käytettävyystietonsa uudelleen.

HUOM! Uudessa käytettävyyskalenterissa viikkokalenteri avautuu vasta, kun painetaan KYLLÄ -olen käytettävissä painiketta.