Sosiaali- ja terveysviraston etusivulle    

   
 
      Sosiaali- ja terveyspalvelut       Yhteystiedot         Hallinto        Haku/hakemisto     Sähköinen ajanvaraus    Palaute
 


Lapset

Nuoret

Aikuiset

Ikäihmiset

Vammaiset

Muut palvelut
 

Oma hoito ja
oma-apu


Avoimet työpaikat

Lomakkeet

Tutkimusluvat

 

 

 

 

Sinisaaren palvelukeskus

Sinisaaren palvelukeskus sijaitsee lähellä Rauman kaupungin keskustan palveluja. Palvelukeskuksen alueella on viisi kerrostaloa, asuntoina yksiöitä ja erikokoisia kaksioita.

Sinisaaren palvelukeskuksessa toteutetaan Rauman kaupungin sosiaalitoimen koti- ja tukipalvelutoimintaa. Kotihoidon palvelut auttavat selviytymään jokapäiväisistä toiminnoista silloin kun asiakas ei niistä omatoimisesti tai läheistensä avulla enää selviydy. Yksilöllinen hoito ja palvelusuunnitelma tehdään yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä kotipalvelun ja kotisairaanhoidon sekä tarvittaessa muiden  tahojen kanssa. Suunnitelmassa sovitaan tarpeellisista palveluista ja tukitoimista

Taloissa yhtä lukuun ottamatta on hissi. Kahdessa talossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia asuntoja. Taloissa on lisäksi yhteisiä tiloja, mm. ruokasali, askartelutilat, välikäytävän oleskeluaula, saunat, pyykinpesu- ja kuivaustilaa sekä varastotiloja.

Asumispalvelujen lisäksi Sinisaaren Lähistöllä sijaitsevat mm. uimahalli, kirjasto, elintarvikekauppa, grilli/elintarvikekioski, parturi-kampaamoliike, jalkahoitajan palvelutilat sekä Sinitorin toimintaa kesäisin.

Kotikaari
Siikapolku 3 C, 26100 Rauma

Palvelukeskuksen yhteydessä toimii
47 -paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Kotikaari, jossa voi saada apua 24 tuntia vuorokaudessa. Asukkaat valitaan Kotikaareen tehostetun palveluasumisen hakemuksella SAS-ryhmän toimesta.

Sinisaaren palvelukeskuksen ja tehostetun palveluasumisen yksikkö Kotikaaren toiminnasta vastaa

 Sinisaaren palvelukeskuksen  
 palvelupäällikkö puh.
 Päivi Kovanen 02 834 3391
  050 572 5255

Hoivakoti Sinisaari
Siikapolku 3 B, 26100 Rauma

Attendo MedOne ylläpitää Sinisaaressa 24-paikkaista  hoivakotia muistisairaille.

 Hoivakodin johtaja puh.
 Maija-Liisa Ulmanen 043 826 4764

 

 

 

Vanhuspalvelujen
etusivulle

 

 

02.05.2013

Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma              vaihde 02 83411 tai 02 83511               sosiaalijaterveysvirasto@rauma.fi

© Copyright 2010 Rauman kaupunki