Sosiaali- ja terveysviraston etusivulle    

   
 
      Sosiaali- ja terveyspalvelut       Yhteystiedot         Hallinto        Haku/hakemisto     Sähköinen ajanvaraus    Palaute
 


Lapset

Nuoret

Aikuiset

Ikäihmiset

Vammaiset

Muut palvelut
 

Oma hoito ja
oma-apu


Avoimet työpaikat

Lomakkeet

Tutkimusluvat

 

 

 

 

Sinisaaren palvelukeskus

Tukipalvelut

Ateriapalvelut

Asiakkaan kotiin voidaan toimittaa lämmin ateria. Mahdollista on myös sopia ruokailusta palvelukeskuksen ruokasalissa. Lounaan lisäksi on  tarjolla aamupuuro ja päiväkahvi.

Turvapalvelut

Sinisaaren palvelukeskuksessa asuva voi anoa turvalähetin-laitetta kaupungin tukipalveluna. Laite sisältää turvarannekkeen josta hälyttämällä asiakas voi saada yhteyden hoitajien hälytyspuhelimeen ja yöaikaan (A-taloissa) turvapuhelin-keskukseen.

Turvalähettimen avulla apua on saatavilla kaikkina vuorokauden aikoina. Auttajataho (hoitajat, turvapuhelinauttaja tai ambulanssi) arvioidaan tarpeen  mukaan.

Päivätoiminta

Päivätoiminnan tarkoituksena on tukea asiakkaan kotona asumista ja ylläpitää omatoimisuutta sekä tarjota omaishoitajalle mahdollisuus vapaapäivään.

Päivätoimintaa järjestetään arkipäivisin kaupungin omana toimintana sosiaalitoimen yksiköissä sekä ostopalveluna.

 Tiedustelut puh.
 kotipalvelun ohjaaja 02 834 3348
  050 2316
 vastaava ohjaaja puh.
  02 823 2953
  040 180 9806
   

Lyhytaikaishoito vanhainkodissa

Kaunisjärven vanhainkodin intervalliosastolla on mahdollisuus lyhytaikaiseen hoitoon silloin, kun asiakas tarvitsee kuntouttavaa hoitoa tai jos hoitava omainen tarvitsee lepoa ja virkistystä.

Kuntoutus- ja apuvälinepalvelut

Terveyskeskuksen fysioterapiaosasto lainaa tarvittavia apuvälineitä kotiin ja tarjoaa kuntoutuspalveluja terveyskeskuksessa tai kotona. Sinisaaressa on myös järjestetty kuntoutusta pienryhmille terveyskeskuksen toimesta.

Lisäksi voidaan tarjota

Kauppa-, kirjasto-, pyykki- ja kylvetyspalveluja. Kauppapalveluja hoitaa Mäkiset Oy. Kotipalvelutyöntekijät faksaavat asiakkaan kauppalistan palveluntuottajalle ja tavarat toimitetaan seuraavana päivänä asiakkaalle. Palvelun hinta tukipalveluhinnastossa.

Sinisaaressa on Rauman kaupungin kirjaston ylläpitämä ns. siirtokirjasto. Kirjastoon ilmoittamalla voidaan myös tilata asiakkaalle kirjoja kirjaston kotipalveluna. Palvelu on maksutonta.

Pyykit kuljetetaan pesulaan maanantaisin ja takaisin asiakkaalle perjantaisin. Asiakkaalta veloitetaan pesulamaksu ja kuljetusmaksu.

Jalkahoitajan palvelut

Jalkojenhoitaja Eira Katila on paikalla tilauksesta. Jalkahoidon voi tilata puhelimitse tai suoraan hoitotilasta n. kaksi kertaa kuukaudessa ja myös hoitohenkilökunnan välityksellä.

 Jalkojenhoitaja puh.
 Eira Katila 02 822 2368
  050 552 1825

 

 

 

Sinisaaren palvelukeskuksen etusivulle

Vanhuspalvelujen
etusivulle

 

 

02.05.2013

Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma              vaihde 02 83411 tai 02 83511               sosiaalijaterveysvirasto@rauma.fi

© Copyright 2010 Rauman kaupunki