Sosiaali- ja terveysviraston etusivulle  

   
 
      Sosiaali- ja terveyspalvelut       Yhteystiedot         Hallinto        Haku/hakemisto     Sähköinen ajanvaraus    Palaute
 


Avoimet työpaikat

Lomakkeet

Tutkimusluvat

 

Taloustoimisto

Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

  Avoinna  
  ma, ke ja to  klo 8.00-15.30
  ti klo 8.00-17.00
  pe klo 8.00-15.00

Toimiston asiointisähköpostiosoite on
sosiaalijaterveysvirasto(at)rauma.fi

Taloustoimiston esimiehenä toimii
toimistopäällikkö Raija Laakso

Taloussihteerit Auli Leino ja Satu Peräntie huolehtivat viraston ostolaskujen käsittelystä sekä talouteen liittyvistä tilitys-, tilastointi- ja raportointitehtävistä.

Rauman aluesairaalan sisääntuloaulassa olevassa sosiaali- ja terveysviraston kassapalvelu- ja laskutuspisteessä työskentelevät toimistosihteerit Riitta Kähkönen, Laura Sairu, Raija Ringbom ja Marjo Yrjälä. Palvelupiste huolehtii käteismaksujen vastaanotosta sekä erilaisten asiakas- ja muiden maksujen laskutuksista.

Arkistoasioista vastaa sosiaali- ja terveysviraston arkistosihteeri Marja Laasonen.

Lautakunnan kokousten esityslistojen ja pöytäkirjojen KTweb-Internet sekä pöytäkirjaotteiden teknisestä tuottamisesta huolehtii toimistosihteeri Terttu Grönvall

Sosiaali- ja terveysjohtajan, avoterveydenhuollon johtavan ylilääkärin ja ylihoitajan sihteerin tehtävistä, lääke-esittelijöiden varauksista ja sisäisestä tiedottamisesta huolehtii toimistosihteeri Anita Hämäläinen.

Vanhuspalvelujen sihteerin tehtävistä, hankeasioista ja henkilöstöassistentin tehtävistä huolehtii toimistosihteeri Laila Aro-Heinilä.

Erilaisista tekstinkäsittely-, selvittely- ja sihteerintehtävistä sekä opiskelijoiden ohjauspalkkiolaskutuksista huolehtii toimistosihteeri
Sari Saramo.

Henkilöstöassistentin, Titanian massa-ajoista sekä sihteerin tehtävistä huolehtii Enni Karvinen.

Toimisto vastaa myös sairaala-terveyskeskuksen puhelinvaihteen ja infopisteen toiminnasta sekä aluesairaalan potilasarkiston hoidosta. Puhelinvaihde- ja infopisteessä työskentee palvelusihteeri Marjatta Valkonen. Potilasarkistossa työskentelevät toimistosihteerit Eija Muuvila, Irja Salminen ja Leila Valjanen.

Sosiaali- ja terveysviraston sisä- ja ulkolähetin tehtävistä huolehtivat Minna Lahtinen ja
Päivi Korkiaharju.

 

 

Hallinnon etusivulle

 
 

05.11.2014

Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma              vaihde 02 83411 tai 02 83511               sosiaalijaterveysvirasto@rauma.fi

© Copyright 2010 Rauman kaupunki