Olet täällä

!PARTY - Parempaa työ- ja toimintakykyä

  • PARTY - Parempaa työ- ja toimintakykyä

Tietoa kaupungista

PARTY  – Parempaa työ- ja toimintakykyä on valtakunnallinen, ESR-osarahoitteinen hankekokonaisuus, jonka tavoitteena on edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä sekä luoda heille uusia ja kokonaisvaltaisempia palveluja.

 

PARTY-hankkeessa keskeisiä esille nostettavia asioita ovat kuntoutuskoordinaatio, ohjausosaaminen sekä sosiaalinen, lääkinnällinen ja ammatillinen kuntoutus. Tärkeitä kehittämiskohteita ovat työ- ja toimintakyvyn arviointimalli, aikuisten työ- ja valmennuspajojen toiminta ja uudet työllistymiskeinot.

PARTYn asiakkaita ovat pitkäaikaistyöttömät, osatyökykyiset työnhakijat, ikääntyvät ja muut syrjäytymisvaarassa olevat työttömät sekä työvoiman ulkopuolelta työelämään palaavat henkilöt. Kohderyhmä pyritään saamaan mukaan aktiiviseen kehittämistyöhön vertaisoppimisen ja kokemusasiantuntijuuden keinoin.

Hankekokonaisuutta ja sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää ERS-rahoitusta koordinoi Rauman kaupunki. Rauman ja muiden osahanketoteuttajien toimintaan pääset tutustumaan sivun vasemman reunan valikosta.

PARTY-hankekokonaisuuden yhteystiedot

Eri osahankkeiden yhteystiedot löydät osahankkeiden omilta sivuilta.
 
 
 
 
Marianne Kivelä
projektipäällikkö
p. 044 403 6123
marianne.kivela@rauma.fi
Minna Rautalin
projektikehittäjä
p. 044 403 6284
minna.rautalin@rauma.fi
 
 
Ajankohtaista Rauman osahankkeessa
Tutustu kaikkiin PARTYn ryhmiin Raumalla