Ajankohtaista

Alfred Kordelinin säätiön Rauman rahaston apurahat haettavana 31.1. saakka

Alfred Kordelinin säätiön Rauman rahaston apurahojen hakuaika päättyy keskiviikkona 31.1. Rauman rahaston varoilla tuetaan raumalaista käsityöperinnettä, esittävää ja luovaa taidetta, yhteiskunnallisesti merkittäviä saavutuksia sekä tuotannollisia innovaatioita. Apurahoja myönnettäessä huomioidaan erityisesti nuoret. Apurahan myöntämisen yleisenä ehtona on, että apurahan hakijalla on aiemman näytön perusteella edellytykset toteuttaa esittämänsä suunnitelma.

Rauman rahasto on vuoteen 2018 mennessä jakanut apurahoja yli 200 000 euroa. Apurahoja on myönnetty käsityön, esittävän tai luovan taiteen harrastajille, opiskelijoille ja ammattilaisille sekä palkittu ansioituneita henkilöitä ja tahoja. Hakemuksia  rahastolle tulee vuosittain keskimäärin 40 kappaletta. Valtaosa hakijoista toimii musiikin, kuvataiteen, teatterin ja käsityön alueella.

Apurahan hakijan ohjeet löytyvät Kordelinin säätiön nettisivuilta. Apurahahakemus tehdään apurahojen verkkopalvelussa.

Lisätietoja Rauman rahaston apurahoista antaa rahaston asiamies, Rauman kaupungin vastaava kulttuurituottaja Leila Stenfors, puh. 044 793 3041, leila.stenfors@rauma.fi.