Ajankohtaista

Eteläkadun ja Aittakarinkadun puiden istutustyömaa alkaa 17.10.

Eteläkadun ja Aittakarinkadulla istutetaan katupuita 17.10.–10.11.2017. Katupuiksi istutetaan yhteensä 57 vaahteraa noin kilometrin pituisella katuosuudella. Istutustyö aloitetaan Eteläkadulta liikenneympyrästä länteen.

Työmaa-alueena käytetään pääsääntöisesti Eteläkadun/Aittakarinkadun pohjoispuolista kevyenliikenteen väylää sekä viherkaistaa. Työmaa-alue pyritään rajaamaan niin, että suojateiden välinen alue kerrallaan on työmaa-aluetta. Näin ollen työmaa-alueen rajaus siirtyy työn edetessä. Lisäksi alueella tulee olemaan jonkin verran työmaaliikennettä, kun isoja puun taimia siirretään taimien välivarastointipaikoilta rajatuille työmaa-alueille.

Pihaan ajoa kiinteistöihin ja pihoilta Eteläkadulle rajoitetaan työmaa-alueen kohdalla. Pysäköinti on kielletty työmaa-alueen kohdalla. Myös jalankulkuyhteyttä kiinteistöjen pihoille rajoitetaan osittain.

Muuttuneista liikennejärjestelyistä, työmaa-alueen rajaamisesta ja ajonopeuden hidastumisesta 30 km/h viestitään siirrettävin liikenne- ja varoitusmerkein sekä sulkulaittein. Liikenteenohjaajat ovat opastamassa tonttiliittymien kohdalla sekä väliaikaisen työmaaliikenteen ajan.

Liikenteenohjaussuunnitelma liikennerajoituksineen on nähtävänä wihertoimen nettisivuilla osoitteessa www.rauma.fi/wihertoimi

Istutustöitä tehdään arkipäivisin klo 8–15. Valmistelevia töitä tehdään arki-iltaisin klo 15–20. Kaupungin wihertoimi pahoittelee töistä aiheutuvaa häiriötä.