Ajankohtaista

Haastepyöräilykampanja polkaistaan käyntiin 1.5.

Pyöriä ulkoilureitin varrella.

Perinteinen haastepyöräily käynnistyy 1.5. ja jatkuu 24.6. asti. Tänä vuonna haastepyöräilyn kirjauksia voi tehdä myös mobiilisti kirjausvihon ja nettikirjauksen rinnalla. Vuoden 2018 teemana on Liiku luonnossa – pyöräile maastossa.

Uudella mobiilikirjauksella tavoitellaan nuoria ja nuoria aikuisia mukaan kampanjaan. Mobiilisovelluksen toivotaan helpottavan ja lisäävän kirjausten tekemistä.

Jokaisessa haastepyöräilykunnassa on myös perinteiset kirjauslaatikot, joiden kirjausvihkoon pyöräilijät voivat merkitä tietonsa ja suorituksensa. Yhteen laatikkokirjaukseen oikeuttava pyöräilymatka on 10 kilometriä, mutta netti- ja mobiilikirjaukseen voi kirjata muunkin pyöräilemänsä matkan.

Haastepyöräilyyn on ilmoittautunut mukaan 29 kuntaa Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta. Koulu- ja työmatkapyöräily sekä harrastepyöräily ovat edelleen tärkeä osa haastepyöräilyä.

Kaikkien kuntien eri kirjausjärjestelmillä tehdyt tulokset kerätään yhteen ja ilmoitetaan LiiKun nettisivuilla kampanjan päätyttyä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntavirastojen kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, kuten polkupyöriä!

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä netti- ja mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta liiku.fi/haastepyoraily.

Tutustu Rauman kaupungin haastepyöräilykarttaan!

Lisäksi kuuden järven pyöräilyt järjestetään Lapissa sunnuntaisin 6.5., 20.5., 27.5., 3.6., 10.6. ja 17.6.