Ajankohtaista

Hakuaika koululaisten kesäkerhotoimintaan alkaa 1.3.

Lapsi hyppää, Pitsiviikko 2016

Koululaisten kesäkerhotoiminnan ja Pölläkarin leirien hakuaika alkaa torstaina 1.3. Hakuaika molempiin on maaliskuun aikana. Kesäkerhotoimintaan ja leireille haetaan erillisillä lomakkeilla, jotka löytyvät kaupungin nettisivuilta.

Kesäkerhotoiminta vastaa pienten koululaisten kesähoidon tarpeeseen tarjoamalla 1.- ja 2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen piirissä oleville vanhemmille lapsille kokopäiväisen hoidon arkipäivinä klo 8-16. Kesäkerhoissa leikitään, askarrellaan, ulkoillaan, liikutaan ja tehdään pieniä retkiä. Ohjaajina toimivat iltapäiväkerho-ohjaajat sekä koulunkäyntiohjaajat. Kesäkerhotoiminta on maksullista. Toimintaa järjestetään Kourujärvellä ja Pyynpäässä.

Lue lisää kesäkerhotoiminnasta

Pölläkarin leirit järjestetään Voiluodolla 3-5 vuorokautta kestävissä jaksoissa kesä-heinäkuussa. Sivistystoimialan tarjoama kesätoiminta on tarkoitettu 1.-7. luokkien oppilaille. Pölläkarin kesätoiminta tarjoaa koululaisille kesäloman aikana ohjattua, rentouttavaa vapaa-ajan toimintaa yhdessä toisten lasten kanssa, luonnonkauniilla merenranta-alueella. Pölläkarin leirit ovat maksullisia.

Lue lisää Pölläkarin leiritoiminnasta