Hevossuon jäteasema avautuu rajoitetusti henkilöasiakkaille 14.4. alkaen

risuviikot jäteasema

Henkilöasiakkaat voivat asioida Hevossuon jäteasemalla 14.4. alkaen rajoitetusti. Asiakkaita kehotetaan tekemään vain välttämättömät käynnit. Ainoastaan korttimaksut käyvät ja asiakastilaan otetaan vain yksi asiakas kerrallaan. Asiakkaiden tulee varautua odottamaan ja noudattamaan asioidessa turvavälejä.

Rauman seudun jätehuoltolaitos rajoitti henkilöliikennettä Hevossuon jäteasemalla 18.3. alkaen turvatakseen jätehuollon toiminnan ja jäteastioiden tyhjennykset poikkeusolojen aikana.

– Henkilöasiointia haluttiin rajoittaa, jotta organisaation toimintakyky ei vaarantuisi. Koko kaupungin jäteastioiden tyhjennyksistä ja jäteaseman toiminnan organisoinnista vastaa kuusi henkilöä, joten koronaviruksen leviäminen henkilöstön joukossa olisi todella haitallista, Rauman seudun jätehuoltolaitoksen vt. käyttöpäällikkö Tarja Sillanpää kertoo.

Risuviikkojen aloitusta aikaistetaan

Risuviikot alkavat 14.4. ja kestävät 29.5. saakka. Risuviikkojen aloitusta aikaistetaan ja kestoa pidennetään, jotta kävijämäärät jakautuisivat tasaisemmin koko ajanjaksolle.