Ajankohtaista

Kaikille avoimet Karin kampuksen idea- ja suunnittelupäivät järjestetään marraskuussa

Karin kampuksesta suunnitellaan uusi ja merkittävä Rauman vetovoimatekijä sekä kaupunkilaisten yhteinen monimuotoisen toiminnan sydän. Kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua marraskuussa kampuksen idea- ja suunnittelupäiviin 6.11., 14.11. ja 22.11.

Kampuksella liikunta, koulutus, musiikki, kulttuuri ja käden taidot kohtaavat luoden vireää toimintaa ja monipuolisia elämyksiä. Tule mukaan avoimiin yhteissuunnittelupäiviin. Suunnitellaan yhdessä raumalaisille uusi olohuone!

Rauman kaupunki rakennuttaa Karin kentän alueelle liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskuksen, jonka on tarkoitus valmistua vuonna 2022. Karin kampus -hankekokonaisuuteen kuuluvat uimahalli, liikuntahalli, Hj. Nortamon koulu, musiikkiopisto, kansalaisopisto sekä siihen sisältyvät kuvataide- ja käsityökoulut ja lisäksi nuorison kokoontumistila.

Tule mukaan ja kerro, mitä toimintaa toivot löytäväsi kampukselta. Miten kampus voi palvella sinua eri vuorokauden tai vuodenaikoina? Voiko kampus tarjota sinulle ympäristön, jossa ideat ja ajatukset törmäävät ja uudet tuttavuudet syntyvät? Yhdessä luomme kampuksesta aktivoivan ja inspiroivan kohtauspaikan nuorille, perheille, aktiiviliikkujille, harrastajille, käsitöiden ja kuvataiteiden taitajille ja koko Raumalle!

Kampuksen suunnittelupäivät starttaavat tiistaina 6.11. Työskentelyyn voit osallistua sinulle sopivina aikoina – voit tulla paikalle vain pariksi tunniksi kerrallaan tai vaikka jokaiseen kolmeen suunnittelupäivään.

Ole mukana vaikuttamassa. Osallistumiseen ei tarvitse valmistautua – ota vain mukaasi tarmoa, intoa ja avointa mieltä!

Lisätietoja, tarkat ajankohdat ja ilmoittautuminen
http://www.ideascout.fi/karin-kampus

Teemapäivät
Ti 6.11. — Suurin mahdollisuus klo 10–18
Ke 14.11. — Toiminta ja tarpeet klo 9–16
To 22.11. — Konkretisointi ja tulokset klo 9–16

Ohjelma päivittäin
• Tiedon tasaus: missä ollaan, minne mennään?
• Yhteissuunnittelu
• Tauko
• Yhteissuunnittelu
• Päivän tulokset ja seuraavat askeleet

Paikka
Opistotalon liikuntasali, Aittakarinkatu 10

Tilaisuudet fasilitoi Ideascout Oy.