Ajankohtaista

Kansainväliset suurmarkkinat käynnistyivät tänään

Suurmarkkinat käynnistyivät keskiviikkona 26.7. kello 10. Markkinakojut palvelevat keskiviikkona ja torstaina kello 10–20, perjantaina kello 10–02 ja lauantaina kello 10–16. Suurmarkkinoiden tarkoituksena on tuoda eri maiden sekä maakuntien erikoistuotteita esille. Kauppiaita on mukana noin 120 yli 30 eri maasta. Markkinoilta löytyy muun muassa useiden eri maiden kansallisherkkuja, runsaasti kotimaista käsityötä, perinteisiä lakuja sekä lapsille oma tivoli. Kiertueen teemoina ovat tänä vuonna Suomi 100 vuotta Juhlatori sekä Street Food.

Markkina-alueena on Kanalinranta, Nortamonkatu ja Kauppakatu. Muuttuneet liikennejärjestelyt löytyvät rauma.fi -sivulta.

Markkina-alueen läheisyydestä löytyy useita maksuttomia parkkialueita. Karin P-alueella on runsaasti tilaa vierailijoille, eikä parkkialueella ole aikarajoitusta. Kirjaston parkkialueella on 4 tunnin aikarajoitus.

Pyhän Ristin Kirkon viereinen asfaltoitu parkkialue sekä sen vieressä sijaitseva Harmaidenveljestenpuisto ovat aikarajoituksettomia pysäköintialueita. Kirkkokadulla vallitsee aluepysäköintikielto, mutta kirkkoherranviraston puolella sijaitseville kadunsuuntaisille voi pysäköidä.

Vanhan Rauman, Karjalankadun ja Vanhan Lyseon hiekkakentät sekä Hallikadun vinoparkit ovat 24 tunnin pysäköintipaikkoja.

Lisää Rauman kaupungin pysäköintialueista ja aikarajoituksista