Ajankohtaista

Kappeliluhdanvaheen vesijohdon venttiiliasennustyöt päättyneet

vesilasi

Rauman kaupungin pohjoisosissa, Kappelinluhdassa, Syväraumassa, Meriraumassa ja Tuomoniemessä, saattaa esiintyä torstaina 16.12. värjääntynyttä vettä. Värjääntyminen johtuu verkoston virtaussuuntien vaihtelusta. Kappelinluhdanvaheella suoritettiin päävesijohdon venttiiliasennuksia, minkä vuoksi vesijohtovesi johdettiin alueelle poikkeuksellisesta reittiä.

Venttiilin asennustyö on saatu suoritettua ja vedenpaine palautettua vesikatkon piirissä olleille kiinteistöille. Rauman Vesi huuhtelee parhaillaan runkolinjoja. Kiinteistönomistajat saavat talojohtonsa puhtaaksi juoksuttamalla vettä hanasta niin kauan, että vesi on kirkasta.

Alueella oli 16.12. myös työn aiheuttama vedenjakelun katkos noin 40 taloudella Kappelinluhdanvaheella, Tuomistonkadulla, Kappelinluhdankadulla ja Melavaheella. Vesikatko alkoi aamulla klo 8. Asennustyö saatiin suoritettua arvioitua nopeammin.

Kyseinen venttiiliasennustyö valmistelee tammikuussa alkavaa vesihuollon saneerausta, jossa kyseinen päävesijohto uusitaan talven aikana välillä Kappelinsalmentie-Kappelinluhdanvahe.