Ajankohtaista

Karin kampukselle etsitään johtajaa – Hj. Nortamon peruskoulun rehtorin rekrytointi on käynnissä

Karin kampus -havainnekuva tammikuulta 2020

Rauman kaupunki etsii Hj. Nortamon peruskouluun rehtoria, jonka virkatehtäviin liitetään myös liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus Karin kampuksen johtajan ja johtoryhmän puheenjohtajan tehtävät. Toistaiseksi voimassa oleva virka on haettavana Kuntarekry-palvelussa 24.1. klo 15 asti.

– Kampukselle haettiin johtajaa jo vuonna 2021, mutta yhdistelmätehtävään soveltuvaa henkilöä ei löydetty, ja rekrytointi päätettiin poikkeuksellisesti keskeyttää. Hj. Nortamon peruskoulun apulaisrehtori Janne Malmelin hoitaa rehtorin virkaa lukuvuonna 2021–2022, opetus- ja nuorisojohtaja Hanna Viljanen-Lehto kertoo.

Valittavalta henkilöltä edellytetään kokemusta rehtorin tehtävästä ja esimiestyöstä. Toiminnan kokonaisuuksien hallinta, kyky laaja-alaiseen johtamiseen ja organisointiin sekä vahva pedagoginen osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan kehitysmyönteisyyttä ja henkilöstöjohtamisen taitoja.

– Kampuksen johtajana ja johtoryhmän puheenjohtajana toimiva rehtori vastaa muun muassa johtoryhmän toiminnasta kampuksen rakennus- ja käyttöönottovaiheessa, toiminnan suunnittelusta ja yhteisen toimintakulttuurin luomisesta yhteistyössä kaikkien kampuksen toimijoiden kanssa, Viljanen-Lehto sanoo.

Hj. Nortamon peruskoulussa on noin 480 oppilasta vuosiluokilla 7–9. Henkilökuntaan kuuluu noin 55 henkilöä. Rehtorin lisäksi koulussa toimii apulaisrehtori. Hj. Nortamon peruskoulu toimii väistötiloissa ennen siirtymistään Karin kampukseen, jonka on tarkoitus valmistua vuonna 2023.

Hakuilmoitukseen voi tutustua tarkemmin Kuntarekry-palvelussa.