Ajankohtaista

Karin kampuksen ideapäivien raportti julkaistu

ideascout

Karin kampuksen avoimilla ideapäivillä raumalaiset urheilu- ja harrasteseurat, Hj. Nortamon koulun henkilöstö ja oppilaat, Rauman musiikkiopiston ja kansalaisopiston opiskelijat ja opettajat, kaupungin edustajat sekä muut asiasta kiinnostuneet raumalaiset loivat yhdessä kampukselle vahvan vision sekä paljon palveluihin ja toimintoihin liittyviä ideoita.

6.11., 14.11. ja 22.11. järjestetyille ideapäiville osallistui lähes 200 kampuksen toiminnasta kiinnostunutta. Kokonaisuudessaan osallistujat edustivat 40 eri toimijaa, harrastekerhoa ja -seuraa, yritystä tai toimialaa.

Ideapäivillä rakennettiin erityisesti kampuksen synergioita – toimijoiden yhteistyötä sekä tilojen jakamista ja yhteiskäyttöä. Yhdessä tuotettiin yli 600 ideaa, joista jalostettiin 20 tila- ja palvelukonseptia. Kampukselle ideoitiin myös 10 vetovoimaista ja elinvoimaa kehittävää paikkaa. Yhdessä nämä paikat muodostavat kampuksen sydämen, joka luo virikkeitä ihmisten kohtaamisille ja yhteisölliselle toiminnalle.

Raportti esiteltiin Karin kampuksen ohjausryhmälle perjantaina 14.12. Paikalla olivat myös kampusta suunnittelevat arkkitehdit, jotka tulevat hyödyntämään ideoita omassa suunnittelutyössään.

Linkki ideapäivien raporttiin

Linkki Ideascoutin koontisivulle