Ajankohtaista

Keskustelupuisto-nykytaideprojektiin haetaan mukaan raumalaisia

keskustelupuisto

Lönnströmin taidemuseo toteuttaa yhteistyössä kuvataiteilijoiden Tellervo Kalleisen ja Oliver Kochta-Kalleisen kanssa Keskustelupuisto – peli yhteisestä maaperästä -nykytaideprojektia. Infotilaisuus avoimesta hausta pidetään Posellissa (Nortamonkatu 12) tiistaina 11.9. klo 18.

Nyt Keskustelupuiston pelaajiksi haetaan Raumalla asuvia henkilöitä. Tavoitteena on, että he edustavat paitsi ikärakenteeltaan kaupungin asukkaita, myös monipuolisesti erilaisia ihmisiä. Pelaajahaku on avoinna osoitteessa keskustelupuisto.fi syyskuun 2018 loppuun asti.

Pelistä kiinnostuneilla on mahdollisuus kuulla projektista ja keskustella kuvataiteilijoiden kanssa Raumalla tulevina viikkoina. Taiteilijakaksikko on yhdessä Lönnströmin taidemuseon henkilökunnan kanssa tavattavissa pystökaffella Rauman Kauppatorilla torstaina 30.8. klo 9.30–10.30.

Keskustelupuisto on pelinmuotoinen yhteisöllinen projekti, jossa 36 eri-ikäistä raumalaista toteuttaa omista visioistaan ja toiveistaan julkisen puiston Raumalle osoitteeseen Kalliokatu 28–30. Pelin aikana suunnitelmat alkavat keskustella keskenään ja muotoutumaan yhteiseksi puistoksi kuudella pelisiirrolla kesien 2019 ja 2020 aikana.

Pelisäännöt ja hakulomake löytyvät osoitteesta keskustelupuisto.fi.