Kevät vauhdittaa Pohjoiskehän koulun rakennus- ja asennustöitä

Pohjoiskehän_koulu_ulkomaalausta

Pohjoiskehän koulun rakennustyömaa etenee aikataulussa. Aikaisen kevään tullen on päästy aloittamaan jo ulkomaalaus- ja pihatyöt. Myös koulun katolle sijoitettavien aurinkopaneelien asennus on käynnistymässä. Koulutyö uudessa koulussa alkaa kuluvan vuoden elokuussa.

Rakennus- ja asennustyöt etenevät koulun kolmessa rakennuslohkossa vaiheittain. Koulun A- ja B-lohkoissa jatkuvat alakattotyöt. Myös väliovia ja ikkunoita asennetaan näissä rakennuslohkoissa. Väestönsuojatiloissa on aloitettu kattopanelointi.

Liikuntasalin lattian asentaminen on aloitettu. Samoin ruokalan lattian laatoitus etenee. Keittiölaitteet on jo kytketty ja asennettu paikoilleen.

Kaluste- ja varusteasennukset jatkuvat kaikissa kolmessa rakennuslohkossa.

– Koulurakennuksen B- ja C-osien IV-päätelaitteet on pääosin asennettu. Samoin A-lohkon IV-runkokanavat ovat paikoillaan. C-lohkolla on aloitettu ilmavirtojen mittaus ja säätö, rakennuttajainsinööri Juha Tuominen kertoo.

Sähkötyöt ovat koulun kaksikerroksisessa C-osassa pääosin valmiit. B-osasta on johdotettu jo yli 95 prosenttia, mutta asennus- ja kytkentätyöt ovat vielä käynnissä. Koulun A-osasta on johdotettu 90 prosenttia.

Katso lisää kuvia Pohjoiskehän koulun työmaalta täältä.