Ajankohtaista

LähiApu-jouluruokakeräys järjestetään K-Supermarket Arenassa 13.–21.12.

Rauman perhekeskus, K-Supermarket Arena ja Lions Club Kanali Helme järjestävät tänäkin vuonna jouluruokakeräyksen lapsiperheille. LähiApu-keräyspiste on K-Supermarket Arenan aulassa, osoitteessa Teollisuuskatu 2. Jouluruokalahjoituksia otetaan vastaan 13.–21.12.

– Viime vuonna perhekeskus jakoi lähes 100 ruokakassia vähävaraisille raumalaisille lapsiperheille. Mahtavaa, että Raumalla on hyväsydämisiä ihmisiä, joilla on mahdollisuus ostaa tuotteita lahjoitettaviksi, perhekeskuksen päällikkö Anna Kuromaa kertoo.

Jouluruokakeräykseen voi tuoda esimerkiksi hyvin säilyviä hedelmiä, juustoa, kinkkua, levitteitä, riisipuurotarvikkeita, pipareita, suklaata, joululaatikoita, jauhelihaa ja kanasuikaleita. Kylmäsäilytystä vaativien tuotteiden parasta ennen -päiväykset tulee tarkistaa, jotta tuotteet säilyisivät jouluun asti.

Perhekeskuksen perhetyöntekijät ja kotipalvelun työntekijät jakavat ruokakassit perheiden koteihin 22.12.

– Näillä LähiApu-ruokalahjoituksilla pelastuu monen lapsen ja perheen joulu, Kuromaa toteaa.

K-Supermarket Arenassa on keräysviikon aikana tavattavissa Lions Club Kanali Helmen jäseniä. He kertovat LähiApu-ruokakeräyksestä ja opastavat tarvittaessa esimerkiksi sopivien lahjoitustuotteiden ostamisessa.