Lasten kulttuuriviikoille osallistuu yli 1000 raumalaista lasta

Lasten kulttuuriviikot alkoivat Raumalla maanantaina 4.3. Ensimmäiseen tapahtumapäivään mennessä jo yli tuhat raumalaista varhaiskasvatus- ja alakouluikäistä lasta on ilmoittautunut mukaan kulttuuriviikkojen konsertteihin, esityksiin, museokierroksille ja työpajoihin. Lasten kulttuuriviikot päättyvät sunnuntaina 17.3.

Ohjelmaa järjestetään kahden viikon aikana muun muassa Rauma-salissa, Posellissa, raumalaisissa museoissa sekä tilaustyöpajoina päiväkodeissa ja kouluilla.

Lasten kulttuuriviikkojen ilta- ja viikonloppuohjelmaan kuuluu muun muassa Rauman musiikkiopiston oppilaskonsertteja, satutuokioita, Frozen-aiheinen taidetyöpaja sekä nukketeatteriesitys.

Lippuja ja vapaita paikkoja työpajoihin, museokierroksille, konsertteihin ja esityksiin voi tiedustella palvelupiste Pyyrmanista ja ohjelman järjestäjiltä. Ajankohtaiset tiedot kulttuuriviikkojen ohjelmasta löytyvät osoitteesta rauma.fi/lastenkulttuuriviikot.

Lasten kulttuuriviikot järjestää Rauman kaupungin kulttuuri- ja museopalvelut yhteistyössä kulttuurilaitosten ja -toimijoiden kanssa.