Ajankohtaista

Lasten parlamentin logokilpailun voitti Nelli Eloranta

Lasten parlamentin logokilpailun voittaja

Rauman lasten parlamentin logokilpailun on voittanut Nelli Eloranta Kourujärven koulun 5A-luokalta. Voittaja palkitaan lasten parlamentin valitsemalla tuotepalkinnolla.

Helmikuun ajan käynnissä olleeseen kilpailuun saapui yhteensä 70 teosta.

– Määrä oli huikea, yllätyimme suuresti osanottajien määrästä ja teoksetkin olivat kaikin puolin upeita, Rauman lasten parlamentin puheenjohtaja Jenny Moisy kehuu.

Voittajan valitsi lasten parlamentti itse. Äänestys tapahtui siten, että lasten parlamentin raadin jäsenet valitsivat jokainen viisi mieluisinta teostaan kaikkien osallistujatöiden joukosta. Näille viidelle teokselle tuomaristo antoi pisteet yhdestä viiteen. Suurimman yhteispistemäärän saanut teos valittiin voittajaksi. Äänestyksessä lasten parlamentilla ei ollut näkyvillä teoksen tekijöitä tai muita tietoja, vain logon sisältöä kuvaava tiedostonimi ja itse teos.

Lasten parlamentti päätti palkita myös 2. ja 3. sijan tuotepalkinnoin.

Toiselle sijalle ylsi Pyynpään koulun 6B-luokan oppilaan Mikko Gaon teos ja jaetulla kolmannelle sijalla tasapistein myös Pyynpään koulun oppilaat Patrik Kähkönen ja Elias Halonen.

– Haluan erityisesti kiittää opettajia, jotka osallistivat ja innostivat oppilaitaan mukaan kilpailuun. Tämä oli myös lasten parlamentille tärkeä etappi, sillä parlamentilta on puuttunut logo vuosien ajan. Lisäksi oli hienoa päästä toteuttamaan jotain heti vuoden alkuun, varsinkin näinä poikkeusaikoina, nuoriso-ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen iloitsee.

Lasten parlamentin logokilpailun voittajatyö
Lasten parlamentin logokilpailun voittajatyö, Nelli Eloranta.
Lasten parlamentin logokilpailun 2. sija.
lasten parlamentin logokilpailun 3. sija. Mikko Gao.
lasten parlamentin logokilpailun 3. sija.
Lasten parlamentin logokilpailun 3. sija. Elias Halonen.
lasten parlamentin logokilpailun 3. sija.
Lasten parlamentin logokilpailun 3. sija. Patrik Kähkönen.