Maailman mielenterveyspäivänä 10.10. paneudutaan terveysasioihin

Maailman mielenterveyspäivää vietetään vuosittain 10.10. Rauman kaupungin sosiaalipalvelut yhteistyökumppaneineen haluaa tuoda esille kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mielenterveyspäivän kunniaksi järjestetään kaikille avoin ja maksuton terveysiltapäivä maanantaina 10.10. klo 12–15 Tukipalveluyksikkö Osmosen talolla, Alfredinkatu 5.

Terveysiltapäivän aikana on tarjolla korva-akupunktiota, verenpaineen ja verensokerin mittausta sekä tupakkavalistusta. Tilaisuudessa voi myös tutustua Rauman seudun mielenterveysseuran vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin ja Osmosen talon tarjoamaan toimintaan. Tapahtuman aikana on tarjolla raikkaita smoothieita. Päivässä mukana on Sillanpielen toimintakeskuksen, Toivontalon ja Päihdeklinikan työntekijöitä.

Päihdeklinikka ja Sillanpielen toimintakeskus, Rauman Seudun Mielenterveysseuran tukipalveluyksikkö Osmosen talo ja Rauman Seudun Katulähetys Toivontalo tekevät tiivistä yhteistyötä kuntalaisten hyväksi. Säännöllisen asiakasraadin kuulemisen avulla halutaan tarjota toimintaa, jolle juuri nyt koetaan olevan tarvetta. Yhteistyökumppanit ovat terveysiltapäivässä paikalla.