Ajankohtaista

Maakunnallisiin sote-hankkeisiin rekrytoidaan kahdeksan työntekijää

SATULA-hankkeeseen rekrytoidaan yksi projektipäällikkö ja viisi projektisuunnittelijaa. SATULA-hankkeessa kehitetään lasten, nuorten ja perheiden perus- ja erityistason palveluja, toteutetaan yhteistyötä varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa sekä uudistetaan erityis- ja vaativimman tason palveluja. Hanke tukee myös sote-uudistuksen toteutusta maakunnassa. SATULA -hanke toteutetaan koko Satakunnan alueella ajalla 1.3.2017–31.10.2018.

Neuvokas perhe Satakuntaan -hankeosioon rekrytoidaan yksi osa-aikainen projektisuunnittelija. Neuvokas perhe on Suomen sydänliitto ry:n hallinnoima hanke, joka saa rahoituksen sosiaali- ja terveysministeriön Edistetään hyvinvointia ja terveyttä ja vähennetään eriarvoisuutta-kärkihankkeesta. Hankkeessa koulutetaan ja jalkautetaan Neuvokas perhe -menetelmää. Neuvokas perhe Satakuntaan -osahanke toteutetaan koko Satakunnan alueella ajalla 2/2017–10/2018.

VESOTE-hankeosioon rekrytoidaan yksi projektisuunnittelija. Vaikuttavaa elintapaneuvontaa sosiaali- ja terveydenhuoltoon (VESOTE) on UKK-instituutin hallinnoima hanke, joka saa rahoituksen sosiaali- ja terveysministeriön Edistetään hyvinvointia ja terveyttä ja vähennetään eriarvoisuutta-kärkihankkeesta. Hankkeessa vahvistetaan ja kehitetään sosiaali- ja terveydenhuollon antamaa vaikuttavaa ja tavoitteellista elintapaohjausta (painottaen liikuntaa, ravitsemusta ja unta). VESOTE -osahanke toteutetaan koko Satakunnan alueella ajalla 2/2017–10/2018.

Hankkeiden hallinnoijana toimii Porin kaupunki, jossa hankkeet sijoittuvat perusturvan alaisuuteen. Hankkeiden vastuullinen johtaja on perusturvajohtaja, muutosjohtaja Terttu Nordman. Tieto avoinna olevista tehtävistä on julkaistu Satasoten verkkosivuilla, ja varsinainen hakemus jätetään Kuntarekry.fi-palvelussa.

Satasoten puitteissa tehtävään sote-palveluiden kehittämiseen on myönnetty seitsemään hankkeeseen yhteensä noin kaksi miljoonaa euroa hankerahoitusta.

Avoinna olevat paikat Kuntarekry.fi-palvelussa:

Projektipäällikkö ja viisi projektityötekijää (SATULA)

Projektisuunnittelija (Neuvokas perhe Satakuntaan)

Projektisuunnittelija (VESOTE)