Ajankohtaista

Meidän Satakunta Roadshow -kiertue saapuu Raumalle 7.9.

Satakunnan Leader-ryhmät, Satakunnan ELY-keskus, Satakuntaliitto ja SataKylät ovat yhteisellä Meidän Satakunta Roadshow -kiertueella 27.8.–7.9. Kiertue päättyy Raumalle perjantaina 7.9. Paikkana on Prisman piha klo 9–13. Roadshown aikana kierretään kaikki Satakunnan 17 kuntaa.

Roadshowlla tehdään näkyväksi maaseudun kehittämistyötä. Kiertueella on tavattavissa asiantuntijoiden lisäksi satakuntalaisia yrittäjiä ja yhdistyksiä, jotka ovat kehittäneet omaa toimintaansa maaseuturahaston hankkeita toteuttamalla.

Leader-toiminta perustuu siihen, että paikalliset ihmiset tietävät itse parhaiten, miten seutua tulee kehittää. Pääteemoja ovat yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys.

Kiertueella pyritään tavoittamaan erityisesti yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka voivat hyödyntää maaseuturahaston mahdollisuuksia.

Satakuntalaisilla asukkailla on mahdollisuus jakaa mielipiteitään oman kuntansa parhaista puolista Parasta meidän kunnassa -kyselyn avulla. Vastausaikaa on perjantaihin 7.9. klo 15 asti. Mikä Raumassa on parasta?

Klikkaa itsesi mukaan myös Rauman stopin Facebook-tapahtumaan!

#meidänsatakunta #hyväelämäsatakunnassa #sankariyhdistykset #sankariyrittäjät