Ajankohtaista

Muutosjohtajat vierailevat Raumalla 10.3.

Sote-muutosjohtaja Sinikka Salo sosiaali- ja terveysministeriöstä ja maakuntauudistuksen muutosjohtaja Pauli Harju valtiovarainministeriöstä vierailevat maakunnissa kevään 2017 aikana. Satakunnan vierailu pidetään Raumalla 10.3. klo 9-12 Rauma-salissa (Satamakatu 26).

Maakuntakierroksen teemana on sote ja monialainen maakunta, ja sen tavoitteena on tukea uudistuksen alueellista valmistelua. Tilaisuuksissa käydään läpi ajankohtaisia asioita valtakunnallisesta valmistelusta, sekä käsitellään uuden maakunnan perustamista ja maakunnalle kuuluvien palvelujen järjestämistä.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille ja tarkoitettu erityisesti henkilöille, jotka ovat mukana sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa. Muutosjohtajat Salo ja Harju esittelevät tilaisuudessa ajankohtaiset asiat lainsäädännön ja uudistuksen valtakunnallisesta valmistelusta. Tilaisuuksissa on mukana myös muita asiantuntijoita sosiaali- ja terveysministeriöstä, valtiovarainministeriöstä, sisäministeriöstä, työ- ja elinkeinoministeriöstä, ympäristöministeriöstä ja maa- ja metsätalousministeriöstä.

Kutsu ja ohjelmat löytyvät verkosta osoitteesta: http://alueuudistus.fi/muutosjohtajien-maakuntavierailut-2017. Myös mahdolliset muutokset tiedotetaan Satasoten nettisivuilla.