Ajankohtaista

Muuttajan Rauma -sovellus tarjoaa lukuisia etuja uusille raumalaisille

Muuttajan Rauma.

Rauman kaupunki on hankkinut uusia raumalaisia varten Muuttajan Rauma -sovelluksen, jolla kaupunki ja paikalliset yrittäjät tarjoavat muuttajille monenlaisia etuja ja alennuksia. Etuja hyödyntämällä uudet asukkaat voivat tutustua kaupunkiin ja sen monipuoliseen palvelutarjontaan.

– Lähetämme kaikille yli 7-vuotiaille Raumalle muuttaneille kirjeen, jossa toivotamme heidät tervetulleiksi uuteen kotikaupunkiin. Viestin mukana vastaanottajat saavat tunnukset Muuttajan Rauma -sovellukseen, viestintäpäällikkö Raija Lehtorinne kertoo.

Muuttajan Rauma -tervetulokirjeen ja henkilökohtaisen tunnuksen saaneet muuttajat voivat ladata sovelluksen älypuhelimiinsa Google Play -kaupasta tai Apple Storesta. Tarjolla olevat edut ovat käytettävissä vuoden ajan käyttöönottopäivästä alkaen.

Sovelluksessa on yhteensä noin 100 etua. Rauman kaupunki tarjoaa uusille asukkaille kaksi maksutonta uimakertaa Rauman uimahallissa ja yhteislipun Vanhalle Raatihuoneelle, laivanvarustajakoti Marelaan, kotimuseo Kirstiin sekä Rauman taidemuseoon. Lisäksi etuina ovat kertaliput Rauman merimuseoon ja Lönnströmin kotimuseoon.

Etuja myöntävät yritykset tunnistaa Muuttajan Rauma -tarrasta, joka löytyy useimmiten liikkeen kassoilta, ulko-ovista tai näyteikkunoista.

Muuttajan Rauman teknisestä toteutuksesta ja muuttajaetujen hankinnasta on vastannut opiskelijaetupalvelu Slice.

Lisätietoja ja ohjeita löytyy osoitteesta muuttajanrauma.fi.