Ajankohtaista

Aprillipila: Ninja Warrior Rauma 575 -kilpailijat valloittavat Kanalinrannan —Osallistu karsintakilpailuun

kanalinranta, kanali

Maailmanlaajuisesti suuren suosion saavuttanut Ninja Warrior -kisa järjestetään Rauma 575 -juhlavuoden kunniaksi Pitsiviikolla Kanalinrannassa. Suosittu televisiosarja ja kilpailumuoto toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Kilpailu on alun perin lähtöisin Japanista, jonka Sasuke-televisiosarjaa on esitetty Suomessa ”Kahjot ninjat” -nimellä. Amerikkalainen versio sarjasta tunnetaan nimellä Ninja Warrior.

— Kanali on loistava alue rakentaa rata ninjasotureille, jotka mittelevät akrobaatin kyvyistään fyysisesti raskaalla esteradalla. Katsojat pääsevät lähelle kilpailijoita ja katsomoiden rakentaminen sopii erittäin hyvin alueeseen, teknisen viraston nimettömänä pysyvä henkilö kertoo.

Radan lähtöpaikka tulee olemaan Vännin puiston edusta ja maalialue on Saunasillalla. Katsomopaikkoja on 575 syntymäpäiväänsä viettävän Rauman kunniaksi ja paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Rannalle jäävät saavat lohdutuspalkinnoksi juhlavuoden sinikeltaisia ämpäreitä.

— Halusimme järjestää Pitsiviikko-tapahtumassa vielä jotain erityistä ja tämä idea kahjojen ninjojen kilpailusta lähti perinteisesti kahvipöytäkeskustelusta. Idea jalostui käytännön toteutukseksi ja rata päätettiin rakentaa Kanalinrantaan. Kilpailu suoritetaan joukkuekisana ja neljän hengen joukkueiden johtajiksi ovat valikoituneet julkisuuden henkilöt. Salaisuutta on ollut vaikea pitää ja siksi minulla onkin nyt erittäin suuri ilo ilmoittaa, että joukkueiden johtajat tulevat olemaan Aina Inkeri Ankeinen, Mielensäpahoittaja, Hänen prinsessallinen korkeutensa Krisse Salminen, Kummeleiden urheiluvalmentaja ja humpuukimestari Raimo Vormisto sekä maailmanlaajuiseen suosioon noussut Lennu-koira, helpottuneen oloinen tapahtumasta vastaava nimettömänä pysyvä henkilö hehkuttaa.

Joukkueen jäsenet valitaan kaikille avoimella karsintakilpailulla —Osallistu ja varmista kisapaikkasi parhailla perusteluilla

Joukkueen jäseneksi voi hakeutua kuka tahansa. Avoimeen hakuun voi osallistua 1.4.2017 klo 23.59 mennessä. Kilpailuun voi hakea lähettämällä sähköpostia viestintapalvelut@rauma.fi – osoitteeseen tai lähettämällä viestiä Rauman kaupungin Facebook-sivuilla. Kuvat, videot tai runosuonenpoljento tekstimuodossa ovat sallittuja. Ilmoita, kenen joukkueeseen olet hakemassa ja perustele, miksi juuri sinä olet oikea henkilö kilpailijaksi.

Osallistujia valitaan neljä joukkuetta kohden, poikkeuksena Raimo Vormiston joukkue, jossa on jo entuudestaan kiinteänä osana hänen valmennettavansa monitoimiatleetti Timo Silakka sekä uutena huipputiimin jäsenenä hygieniapassikouluttaja Kissi Vähä-Hiilari.  Vormiston joukkueeseen voi poikkeuksellisesti osallistua siis vain kaksi kilpailijaa.

Parhaat perustelut palkitaan joukkueen jäsenyydellä ja joukkueet tullaan julkaisemaan Rauma-päivänä 17.4. klo 10. Kaikkien hakijoiden kesken arvotaan yhteensä kuusi kappaletta Rauma Neuvos -lautapelejä.

Joukkueen johtajien myyntipuheet karsintakilpailuun osallistuville

Joukkue 1, Aina Inkeri Ankeinen
— Hiljaa! Mitä hulluutta! Voi luoja, päästä minut jo pois tästä kisaodotuksen tuskasta! Minun lisäkseni joukkueeseeni ovat tulossa Olavi Virta, Kipparikvartetti, Pekka ja Pätkä lumimiehinä, Simo Salminen, Toivo Särkkä ja Ridge Forrester. Harmaa on joukkueemme pääväri. Toimimme perinteiden mukaan turvallisesti negatiivisuudella ja katkeruudella sekä minua ette näihin vittereihin ja vättereihin narraa -periaatteilla. Punaiset lehdet -kappale tulee osata etu- ja takaperin. Voi luoja, älä vaan tule minun joukkueeseeni Marjariitta Lindbom omaa sukua Kananen!

Joukkue 2, Mielensäpahoittaja
— Kyllä minä niin mieleni pahoitin tämmöisestä maailmanmenosta. Nolataan tuolla lailla itsensä tiukissa trikoissa, kun villapaidalla ja karvalakillakin pärjää. On aina pärjätty. Kyllä se oli toista, kun elettiin Virenin, Maaningan ja Paavo Noposen kulta-aikoja. Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun itseni tällaisesta tilanteesta löysin.

Joukkue 3, Hänen prinsessallinen korkeutensa Krisse Salminen
— Hei kaikille, osallistuuks tähän joku muuki? Ai. Kattokaa eka, eiks oo ihana asu? Ooh. Siis joo, kruunu pitää olla tietty. Mä en tiedä, ehkä joku sit juoksee ton radan. Mut me lähetään porukalla shoppaan. Skumpat mukaan.

Joukkue 4, Kummeleiden urheiluvalmentaja ja humpuukimestari Raimo Vormisto
— Kattos ny, poika. Me pärjätään ihan perusvalmisteluilla. Nukutaan kolmen kuukauden päikkärit. Unissaan veretään rata läpi kolmessa sekunnissa ja 300 kilometriä tunnissa. Timo läpäsee raran takaperin ja Kissi on jo valmiiks maalissa.

Joukkue 5, Lennu-koira
— Hymyllä pääsee pitkälle. Suupielet korviin. Pokka ei petä, leveän hymyn poseeraus ehdoton valttikortti. Vuh.

Lähde mukaan leikkimieliseen kisaan joukkuepaikoista vittereillä ja vättereillä! Lisätietoja ei voida tässä vaiheessa antaa enempää. Ämpäreissä tulee olemaan juhlavuoden logo.