Ajankohtaista

Nortamon Perhekeskuksen lapsiperheiden sosiaalipalvelut ja psyykkisen tuen tiimi ovat muuttaneet Steniuksenkadulle

Nortamon Perhekeskuksen logo.

Perhekeskuksen lapsiperheiden sosiaalityöntekijät, perheohjaajat, lapsiperheiden kotipalvelun työntekijät sekä psykiatriset sairaanhoitajat ja nuorten tiimi ovat muuttaneet P-taloon, osoitteeseen Steniuksenkatu 2. Asiakkaiden vastaanotto on tapahtunut uusissa tiloissa keskiviikosta 21.10. lähtien. Työntekijöiden puhelinnumerot säilyvät entisellään.

P-talo sijaitsee pääterveysaseman takapihan puolella, minne kulku tapahtuu Kaunisjärvenkadun puoleisesta portista. Tiloissa on aikaisemmin toiminut lasten ja nuorisopsykiatrian poliklinikat. P-talon edessä on Perhekeskuksen asiakkaille tarkoitettuja pysäköintipaikkoja. Yhteistyökumppaneiden ja henkilökunnan parkkipaikat sijaitsevat pihan perällä.

Perhekeskuksen Nortamonkadun toimipisteessä jatkavat edelleen kaikki neuvolat, terapeutit, psykologit, lastenvalvojat sekä perhekeskuksen hallinto. Näiden lisäksi Nortamon Perhekeskukseen kuuluvat Steniuksenkadun päärakennuksessa lasten ja nuorten vastaanotto, Lapissa äitiys- ja lastenneuvolapalvelut sekä koulu- ja opiskeluterveydenhoitajat eri kouluilla.