Nuorisopassi Färmi on kaikkien raumalaisten 6.–9.-luokkalaisten käytettävissä 2.9. alkaen

nuorisopassi

Raumalla otettiin viime syksynä käyttöön nuorisopassi Färmi. Mobiilipassilla mahdollistetaan nuorille liikuntaan ja kulttuuriin kannustavia etuja. Maanantaista 2.9.2019 alkaen nuorisopassi on kaikkien raumalaisten 6.–9.-luokkalaisten käytettävissä. Uudet koulut nuorisopassin piirissä ovat Freinet-koulu ja Rauman normaalikoulu.

Nuorisopassi Färmi tarjoaa tällä hetkellä nuorille elokuvalipun, sisäänpääsyn Lukon kotiotteluun syyskuussa, viiden kerran sarjarannekkeen uimahalliin, kertalippuja keilahalliin, Rauman Naisvoimistelijoiden tanssitunteja sekä etuja Kuntokeskus Kuntosumpussa. Kaikki edut ovat henkilökohtaisia ja tarkemmat tiedot löytyvät sovelluksesta. Etuja tullaan lisäämään vielä kuluvan syksyn ja ensi kevään aikana.

Porilainen Dyme Solutions on kehitellyt mobiilisovelluksen, johon Rauman liikuntapalvelut ovat räätälöineet raumalaisille nuorille sopivat edut. Mikäli nuoren puhelimeen ei pysty lataamaan sovellusta, Rauman liikuntapalveluista on mahdollista saada passista myös paperinen versio.