Nuorten työpaja järjestää kirpputorin Syvärauman koulun liikuntasalissa 1.–30.6.

Erilaisia lautapelejä pinoissa.

Nuorten työpaja järjestää 1.–30.6. kirpputoritoimintaa Syvärauman koulun pihapiirissä olevassa liikuntasalissa, osoitteessa Purjehtijankatu 15. Kirpputori on avoinna kesäkuun ajan maanantaista torstaihin klo 10–18. Juhannusta edeltävänä torstaina 18.6. kirpputori on kuitenkin suljettu.

Myynnissä on kaupungin käytöstä poistettuja tavaroita. Kirpputorilla myytävät tavarat ovat peräisin pääasiassa kaupungin kouluista ja päiväkodeista. Kaupattavaa tavaraa on mittavasti. Myynnissä on esimerkiksi soittimia, kirjoja, pelejä, tuoleja ja pulpetteja. Kirpputoritavaroiden hinnat ovat hyvin edullisia. Maksamista suositellaan ensisijaisesti pankkikortilla, mutta myös käteisellä maksaminen on mahdollista.

– Kalusteiden kuljettamisesta ja noutamisesta voi sopia tarvittaessa nuorten työpajan kanssa, työvalmentaja Ari Ruusuranta sanoo.

Asiakkaiden turvallisuus kirpputorilla varmistetaan asiakasmäärien rajaamisella sekä turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistusten avulla. Kirpputorilla vieraillessa kädet tulee pestä huolellisesti vedellä ja saippualla tai käyttää käsihuuhdetta. Tilan kosketuspinnat pyyhitään useamman kerran päivässä.