Ohjaamo avaa ovensa Raumalla tiistaina 4.2.

Ohjaamotyöntekijä Kristiina Jussila Rauman Ohjaamon ovella

Alle 30-vuotiaille suunnattu Ohjaamo avaa ovensa Raumalla tiistaina 4.2. osoitteessa Aittakarinkatu 6. Ohjaamo on auki tiistaisin klo 13-16 ja sen tarkoituksena on tarjota maksutonta tukea ja neuvoja nuorten eri elämäntilanteisiin.

Ohjaamoon voi aukioloaikojen puitteissa mennä juttelemaan ilman ajanvarausta esimerkiksi työnhakuun, asumiseen tai talouteen liittyvistä asioista.

– Meille ovat kaikki nuoret tervetulleita, oli asia sitten pieni tai suuri. Kynnystä avunsaannille ei ole. Ohjaamo Satakunnan Facebook- ja Instagram-sivuilla julkaistaan aina tulevan kuukauden lukujärjestys, josta näkee paikalla olevat asiantuntijat, ohjaamotyöntekijä Kristiina Jussila neuvoo.

Ohjaamossa on aina vuorollaan tavattavissa asumisneuvoja, TE-asiantuntija, opinto-ohjaaja, terveydenhoitaja, sosiaaliohjaaja, etsivä nuorisotyöntekijä ja Kelan asiantuntija. Jokainen on paikalla vuorollaan kerran kuussa ja ohjaamotyöntekijä sekä TE-asiantuntija ovat paikalla joka tiistai.

Rauman toimipiste kuuluu Ohjaamo Satakuntaan, joka toimii Rauman lisäksi Porissa, Eurassa ja Pomarkussa. Koko Suomessa toimii noin 70 Ohjaamoa. Toiminta on alkanut vuonna 2015.

Ohjaamo Rauma

Ohjaamo Satakunnan Facebook-sivut