Ajankohtaista

OtaChill-hengailutapahtuma järjestetään Otanlahdessa 21.8.

Otachill-tapahtuman yleisöä.

Nuorten hengailutapahtuma OtaChill järjestetään Otanlahdessa lauantaina 21.8. klo 14–20. Tapahtuma on suunnattu 12–17-vuotiaille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan. OtaChill-tapahtuma on maksuton ja päihteetön.

– Kokosimme alkuvuodesta nuorisovaltuustosta työryhmän suunnittelemaan tapahtumaa. Nuoret ovat olleet motivoituneita ja sitoutuneita. Toivomme, että mahdollisimman moni löytää tiensä elokuussa Otanlahteen. Olemme suunnitelleet huikean monipuolisen ohjelmasisällön, nuoriso-ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen kertoo.

Tapahtumassa esiintyvät TikTok-tähti Proxyrod eli Rodanny Kennah, Kruunuperijät-duon räppärit Jam-I ja MIQUELI sekä RVRSD-bändi. Näiden lisäksi musiikista vastaa dj.

Ohjelmaan kuuluvat myös vaahtobileet, roolipelit sekä Turun Seudun Tanssioppilaitoksen tanssiesitys. Nuorisovaltuusto järjestää melontakilpailun, ja myös lentopalloturnaus on mahdollista pitää halukkaiden osallistujien kesken. Tapahtumassa on esillä yleisötaideteos.

Nuorisopalveluiden liikkuvan nuorisotyön Tauno-pakettiauto on myös mukana tapahtumassa.

– Tapahtuma-alueelle rakennetaan sisääntulopiste, josta saa OtaChill-rannekkeen. Rannekkeella voi lunastaa tarjouksia Poroholman Rantatalon tuotteista, Kuusisto-Huuskonen sanoo.

Nuorisovaltuuston sosiaalisen median kanavissa julkaistaan tapahtuman ajankohtaiset tiedot, kuten esiintyjien aikataulut ja lisätiedot melontakilpailuun osallistumisesta. Rauman nuorisovaltuustoa voi seurata Instagramissa @nuva_rauma ja Facebook-sivulla.

OtaChill-tapahtuman ja ohjelman suunnittelusta vastaa Rauman nuorisovaltuusto yhdessä nuorisopalveluiden kanssa.

Tapahtuman järjestelyissä huomioidaan kyseisenä ajankohtana voimassa oleva koronaohjeistukset ja -suositukset.