Päihdetilannekyselyllä kerätään ajatuksia Satakunnassa tehtävän päihdetyön kehittämiseksi 4.11.–4.12.

Kuva: Viinipullot

Päihdetilannekyselyllä kartoitetaan asukkaiden näkemyksiä päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyen sekä mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista Satakunnassa. Kyselyn avulla selvitetään millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä tärkeimpiä toiminnan kohteita ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Vastausten perusteella pyritään parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua kunnassa.

Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Se toteutetaan samanaikaisesti koko Satakunnassa 4.11.–4.12.2019. Tiedon keruusta vastaa asuinkunta ja käsittelystä Selvin päin Satakunnassa -hanke.

Kyselyyn voi osallistua osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/480480F3CA554143 tai paperisella vastauslomakkeella. Vastauslomakkeita on saatavilla Rauman pääkirjastosta, Kodisjoen ja Lapin kirjastoista, Palvelutorilta sekä palvelupiste Pyyrmanista.

Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Kyselyyn voi osallistua nimettömästi tai jättämällä yhteystietonsa, jolloin vastaaja osallistuu tuotepalkintojen arvontaan. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.