Ajankohtaista

Palvelupiste Pyyrman juhlistaa uudistuneita tiloja 18.4.

Rauman vanha kaupungintalo kuvattuna aurinkoisessa ja kesäisessä säässä lehmuspuiden katveessa.

Palvelupiste juhlistaa kahvitarjoiluin uusia tilojaan ”Rauma ennen ja nyt” -teemalla tiistaina 18.4. klo 9–17, osoitteessa Valtakatu 2 A. Esillä on muun muassa vanhoja Rauma-kirjoja ja kuvia, Rauman matkailun vuosien varrelta kerättyjä esitteitä, pysäköinnin tarkastajien vanhoja työasuja sekä lapsille on leikkinurkkaus ja kasvomaalausta klo 9–12.

Elävä arkisto kokoontuu klo 10–12, jolloin on mahdollista jakaa vanhaan palokunnantaloon tai jo purettuun Lyseoon liittyviä muistoja yhdessä jutellen ja ihmisiä tavaten. Avajaisiin on mahdollista tuoda myös valokuvia tai muuta materiaalia nähtäväksi ja dokumentoitavaksi.

Rauman kaupunki on vastannut kuntalaisten ja organisaatiouudistuksen myötä henkilökunnalta tulleisiin toiveisiin keskittää lisää asiakaspalvelua kaupungin palvelupisteeseen. Palvelupiste Pyyrmanin uudistusta ja laajennusta alettiin valmistella vuosi sitten, kun vanhan kaupungintalon tiloista vapautui tilaa kauppakamarin muuttaessa Sinkokadulle. Remontti valmistui alkuvuodesta ja tiloissa on toimittu nyt kuukauden ajan. Tilamuutosten jälkeen käytössä on koko vanhan kaupungintalon rakennuksen alakerta. Sisäänkäynnit ovat sekä Kanalinrannan että Valtakadun puolella.

Tiloissa toimivat kaupungin kassan ja yleisen palveluneuvonnan sekä matkailuneuvonnan lisäksi kiinteistöjen isännöinti, pysäköinnintarkastajat sekä varhaiskasvatuksen palveluneuvonta.