Palvelupiste Pyyrman mukana Rauma Race -suunnistuksessa 13.6.

Essi tornin käytässä

Rauma Race -suunnistus sekä Suomen suurin kesätyöntekijäsauna järjestetään Raumalla torstaina 13.6. klo 16.30 alkaen. Kyseessä on Rauman Nuorkauppakamarin, Kauppakamarin, Rauman kaupungin ja Eurajoen kunnan järjestämä kesätyöntekijätapahtuma.

Tapahtuma alkaa kesätyökaupunkiin tutustuttavalla rastikierroksella. Rauman kaupungin palvelupiste Pyyrman on yksi yhdeksästä etapista.

– Pyyrmanissa tehtävänä on kaupungintalon torniin kiipeäminen! Rappukäytävään kiinnitämme matkan varrelle tietoiskuja Raumasta ja Pyyrmanista. Huipulla saa mukaansa tikkarin ja peltisen Rauma-merkin, Jos kiipeäminen ei nappaa, voi täyttää tietovisan Pyyrmanissa, asiakaspalvelukoordinaattori Mari Soilukari vinkkaa.

Viimeinen rastipaikka löytyy meren rannalta, Löylymestari-saunalta. Tapahtumapäivä huipentuu saunomiseen afterwork-tunnelmissa. Tapahtuma on tarkoitettu Rauman seudulle kesätöihin saapuville, yli 18 vuotta täyttäneille.

Rasti-isäntinä toimivat Rauman kaupunki, Eurajoen kunta, RMC, Oras, TVO/Posiva, Metsä Fibre, UPM, Alfa Laval Aalborg, Satatuote, Steerprop ja Kongsberg.