Ajankohtaista

Palvelupiste Pyyrmanin pyörillä liikkuva palvelupiste aloittaa perjantaina 27.5.

Pyyrman-pyörä

Rauman kaupungin Palvelupiste Pyyrman aloittaa kaupunkilaisia palvelevan uuden palvelun perjantaina 27.5. Pyyrmanin asiakaspalvelijat liikkuvat kaupungissa Pyyrman-kuormapyörällä.

– Haluamme tulla lähelle kaupunkilaisia. Tulemme torille ja muihin eri pisteisiin kaupungilla ja tuomme palvelupisteen palvelut entistä lähemmäksi ihmistä, Rauman kaupungin asiakaspalvelukoordinaattori Mari Soilukari kertoo.

Pyörän tunnistaa katukuvassa kaupungin 580-juhlavuoden ilmeestä. Palvelupisteen asiakaspalvelija on tavattavissa tiistaisin ja perjantaisin.

– Palvelustamme saa tietoa kaupungin ajankohtaisista asioista, turisti-infoa sekä esitteitä. Myös Palvelupiste Pyyrmanin normaalit palvelut, kuten esimerkiksi venepaikkojen varaaminen, onnistuvat. Aina voi myös nykäistä hihasta ja kysyä, jos mielessä on joku kaupunkiimme liittyvä askarruttava asia, Soilukari sanoo.

Kassapalvelut eivät vielä toistaiseksi ole toiminnassa. Tulevaisuudessa pyörän kyydistä voi myös ostaa Rauma-tuotteita tai vaikka maksaa kaupungilta tulleet laskut.

Palvelupiste Pyyrman tiedottaa Pyyrman-pyörään liittyvistä reiteistä ja uusista tuulistaan Facebook-sivuillaan, sekä aikatauluistaan myös sanomalehti Länsi-Suomen menolistalla.

Pyyrman-pyörän aikataulu

Tiistai

13–13.30           Poroholma
13.35–14           Merijakamo
14 –>                  Syvärauman ranta sekä Suvitien R-Kioski paluumatkalla

Perjantai

8–8.50                Tori
9–9.30                Prisma
9.45–10.15       Citymarket