Ajankohtaista

Papinpellon vuoropäiväkoti valmistuu vauhdilla – vastaanottotarkastus pidetään 26.7.

Papinpellon_pk_leikkipiha_rajattu

Papinpellon vuoropäiväkodin rakentaminen aloitettiin kesäkuun 2018 loppupuolella. Ripeällä aikataululla toteutettu rakennushanke on edennyt mallikkaasti. Uuden 120-paikkaisen vuoropäiväkodin vastaanottotarkastus pidetään perjantaina 26.7. Päiväkotitoiminta alkaa vastavalmistuneessa rakennuksessa jo tulevana syksynä.

Itsenäisyydenkadun varteen rakentuneen päiväkotirakennuksen pihatyöt ovat lähes valmiit. Asvaltointi on tehty ja leikkilaitteet sekä tekonurmi ovat paikoillaan. Terassin osalta työt ovat valmistumassa.

– Julkisivujen osalta ikkunoiden ja ulko-ovien smyygit ja pellitykset tehdään vielä loppuun, rakennuttajainsinööri Juha Tuominen kertoo.

Loppusiivouksen ensimmäinen vaihe on tehty ja siivoustyöt etenevät jatkuvasti. Viimeisiä kalusteita asennetaan vielä paikoilleen.

– Vesikalusteasennukset ovat lähes valmiit. Ilmavirtojen mittaus ja säätö on aloitettu. Myös kaapeloinnit, heikkovirta-asennukset ja sähkökalustukset ovat pääosin valmiina. Kaikki valaisimetkin on asennettu, Tuominen sanoo.

Päiväkotirakennuksessa tehdään parhaillaan viimeistelytöitä. Tilaajan toimintakokeet alkavat viikolla 29.

Papinpellon_pk_sisätilaa Papinpellon_pk_liikuntatila Papinpellon_pk_leikkipiha