Ajankohtaista

Pendulum Live, Shaggy, Knife Party ja David Hasselhoff tähdittävät Raumanmeren Juhannusta

Raumanmeren Juhannus on julkistanut lisää ulkomaisia ja kotimaisia huippuartisteja esiintyjäkaartiinsa. RMJ:hin saapuvat juhannusta juhlistamaan nyt myös Pendulum Live, Shaggy, Knife Party ja huikean uran viihdemaailmassa tehnyt David Hasselhoff.

RMJ:hin saapuu myös Pendulumista tuttujen Rob Swiren ja Gareth McGrillenin erillisprojekti Knife Party sekä jamaikalais-amerikkalainen reggaelaulaja Shaggy. Suurta huomiota ja hurmiota herättää eittämättä myös David Hasselhoff, joka on tuttu monista TV-sarjoistaan, kuten Ritari Ässä, Baywatch ja David Hasselhoff Show.

Muita nyt julkistettavia artisteja ovat muun muassa kotimaiset Nikke Ankara ja Töölön Ketterä sekä Efo, Housemotion, J7, Kotso, Laz Perkins, Mr. Castle, Proteus, Sonny, Tom & Hills, Rony Rex ja Zacharian.

Jo aiemmin julkistettuja RMJ:hin saapuvia esiintyjiä ovat muun muassa saksalainen eurodance-jätti Scooter, Showtek, Tungevaag & Raaban ja Günther. Lisäksi The Rasmus tekee RMJ:ssä kesän ainoan Suomen-keikkansa. Muita festivaalin kotimaisia huippuartisteja ovat mm. Jenni Vartiainen sekä Antti Tuisku, JVG, Kaija Koo, Sanni, Teflon Brothers, Apulanta, Popeda ja Yö.

RMJ:n lipunmyynti on käynnistynyt ennätysvilkkaana. Lipuista on myyty jo yli kolmannes eli yli 20 000 kappaletta. Kaiken kaikkiaan tähän kolmipäiväiseen festivaaliin Rauman Otanlahdessa 22.-24. kesäkuuta odotetaan noin 60 000 hengen yleisöä.

– Lipunmyynnin vahva alku on ylittänyt kaikki odotuksemme, kertoo festivaalin markkinointipäällikkö Jyri Heikkinen. – Näyttää vahvasti siltä, että RMJ tullaan myymään loppuun jo ennakkoon, Heikkinen jatkaa.

Täysin uusitun puistoalueen ja hienon rantamiljöön äärellä järjestettävän festivaalin artisteja julkistetaan lisää kevään aikana.