Ajankohtaista

Pitsiviikko 50 -juhlavuoden tuotteet ovat myynnissä museokauppa Kistupuadissa 26.6. alkaen

Pitsiviikon juhlavuoden kangaskassi.

Tänä vuonna vietetään Pitsiviikko 50 -juhlavuotta, jonka kunniaksi Rauman kaupungin kulttuuri- ja museopalvelut on teettänyt erilaisia Pitsiviikko-aiheisia tuotteita kaupunkilaisten ja matkailijoiden iloksi. Uusia Pitsiviikko-tuotteita voi ostaa perjantaista 26.6. alkaen Vanhan Raatihuoneen museokauppa Kistupuadista, Kauppakatu 13. Viikolla 27 tuotteet tulevat myyntiin myös kaupungin verkkokauppaan.

Pitsiviikko-tuotteet ovat myynnissä museokaupassa elokuun loppuun asti. Verkkokaupasta tuotteita voi ostaa vielä syksylläkin.

Rauman museon henkilökunta vastasi juhlavuoden tuoteperheen suunnittelusta yhteistyössä Rauman kaupungin viestintä- ja markkinointipalvelujen kanssa. Tällä kertaa valikoima on edellisiä vuosia laajempi.

Pitsiviikon juhlavuoden tuoteperheeseen kuuluvat:

• T-paita (unisex- ja naisten malli), 12 euroa
• Kangaskassi, 5 euroa
• Tuubihuivi, 5 euroa
• Silmälasiliina, 3 euroa
• Sateenvarjo, 18 euroa

– Pitsiviikko-tuotteet on suunnattu erityisesti Pitsiviikon ystäville sekä pitsin nypläyksestä kiinnostuneille. Raikas turkoosin sävy tuo tuotteisiin myös nuorekkuutta. Esimerkiksi T-paita on kestosuosikki ja kangaskassit tämän ajan hitti. Pitsi näkyy kaikissa juhlavuoden tuotteissa tavalla tai toisella. Valinnan varaa siis löytyy ja hintatasokin on edullinen, museovirkailija Sari Korjonen-Lahti kertoo.

Vanha Raatihuone on avoinna joka päivä klo 10-17. Lisätietoja tuotteista voi tiedustella sähköpostitse raatihuone@rauma.fi tai puhelimitse 044 793 3532.

Museovirkailija Sari Korjonen-Lahti yllään Pitsiviikko 50 -juhlavuoden turkoosi t-paita. Pitsiviikko 50 -juhlavuoden turkoosi kangaskassi.