Ajankohtaista

Pitsiviikko Livellä 14 600 katselukertaa viikonlopun aikana

Pitsiviikko Livelähetyksen kuvauksia.

Pitsiviikko Live -lähetys keräsi lähetyksen ja viikonlopun aikana yhteensä 14 600 katselukertaa. Näistä noin 12 300 tuli itse perjantain 24.7. suoran lähetyksen aikana ja loput tallenteen katseluina lauantain ja sunnuntain aikana. Yksittäisiä katsojia ohjelma keräsi lähes 6500.

Katselukerroista noin 30 prosenttia tuli Youtuben ulkopuolelta, joista pääosa www.pitsiviikko.fi –sivun kautta sekä Facebookista. Loput katsojista löysivät lähetykseen suoraan Rauman kaupungin kanavan kautta ja videosivuston omalla hakutoiminnalla.

Lähetys keräsi katsojia kotimaan lisäksi muun muassa Saksasta, Ruotsista, Espanjasta ja Kanadasta. Ohjelmisto kiinnosti erityisesti varttuneempaa väkeä, sillä kaikista katsojista noin 60 prosenttia oli yli 54-vuotiaita.

Livelähetyksen taltiointi on katsottavissa kokonaisuudessaan kaupungin Youtube-kanavalla, osoitteessa www.youtube.com/cityofrauma.

Ensi vuoden Pitsiviikon on tarkoitus toteutua perinteisenä, monipuolisen ohjelmatarjonnan kulttuurifestivaalina. Tavoitteena on siirtää suuri osa tälle vuodelle valmistellusta ja suunnitellusta ohjelmasta ensi vuoteen ja hyödyntää livelähetyksen tekemisestä saatua osaamista ja kokemuksia. Pitsiviikko järjestetään seuraavan kerran 17.–25.7.2021.