Ajankohtaista

Pitsiviikolla voi bongata jouluisia yksityiskohtia

#pitsikaupunginjoulu-rintamerkkejä lähikuvassa.

Pitsiviikon tunnelman ja ohjelman lomassa voi nähdä, kuulla ja aistia muutamia jouluisia yksityiskohtia.

– Kesäisessä Vanhassa Raumassa liikkuessa kannattaa pitää silmät ja korvat tarkkana tonttujen varalta. Myös joululaulun sävelmä saattaa kantautua korviin odottamatta. Haluamme ilahduttaa kaupunkilaisia ja matkailijoita satunnaisilla yksityiskohdilla, vastaava kulttuurituottaja Leila Stenfors kertoo.

Lisäksi Stenfors paljastaa joulun näkyvän ainakin Vanhalla Raatihuoneella sekä Eteläpitkäkadun eräässä ikkunassa.

#pitsikaupunginjoulu-tunnisteella voi osallistua kuvakilpailuun

Rauman kaupunki järjestää kuvakilpailun 17.–25.7. Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagramissa kuvan Pitsiviikon jouluisesta yksityiskohdasta ja merkitsemällä kuvan yhteyteen aihetunnisteen #pitsikaupunginjoulu. Kilpailuun osallistuneiden otoksia ja videopätkiä tullaan jakamaan VisitRauman Instagram-tilin tarinaosiossa.

Osallistujien kesken arvotaan kahden hengen hotelliyöpyminen joulun aikaan Raumalla. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä viimeistään 30.7. Kuvakilpailun säännöt löytyvät osoitteesta www.pitsikaupunginjoulu.fi.

Rauman kaupungin käynnistämän Raumasta joulukaupunki -kehittämishankkeen tavoitteena on lisätä Rauman näkyvyyttä ja valtakunnallista tunnettuutta joulukaupunkina ja ympärivuotisesti viihtyisänä kaupunkina sekä houkutella lisää matkailijoita Raumalle.