Ajankohtaista

Pitsiviikon pihajuhlien iltakonsertteihin mahtuu vielä mukaan

Artisti Kanerva keltaisessa paidassa

Pitsiviikon pihajuhlien iltakonsertteihin ilmoittautuminen on edelleen mahdollista. Osa konserteista on jo varattu loppuun, mutta monille keikoille mahtuu vielä.

Tilaa on tällä hetkellä vielä seuraaville keikoille: Aino Venna, Dada Samara, Malla, Kanerva, Jori Otsa & Mah’Orkka, Sofronoff Band, Wimme & Rinne sekä Tilhet, pajut ja muut. Ilmoittautuminen on avoinna konserttipäivään klo 12 asti. Mikäli paikkoja jää, ne jaetaan järjestyksessä ulkopuolella odottaville ihmisille. Mikäli ilmoittautumista ei ole tehnyt ennakkoon, konserttiin pääsy ei ole varmaa.

Paikalle saapuminen ajoissa on tärkeää, jotta yleisö ehditään saamaan turvallisesti sisään. Portilla tarkistetaan nimi, joten erillistä varausvahvistusta ei tarvitse ottaa mukaan. Taidemuseon sisäpihan katsomossa on 160 istumapaikkaa. Alue ei ole katettu, joten yleisön tulee huomioida säänmukainen pukeutuminen. Katsomossa ei saa käyttää sateenvarjoa. Alue tyhjennetään iltakonserttien välissä.

Aija Rouhiaisen ohjaamalle pihakirppiskierrokselle ja Tuunaajamutsin farkkutuunaustyöpajaan on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Niiden osalta ilmoittautuminen sulkeutuu edeltävänä päivänä klo 12. Mikäli paikkoja jää yli, ne jaetaan jonotusjärjestyksessä paikan päällä.

Pitsiviikon pihajuhlien iltakonsertteihin voi ilmoittautua Rauman kaupungin verkkokaupassa.

Yleisöä pyydetään noudattamaan turvallisuusohjeita koko tapahtuman ajan

  • Ethän tule paikalle flunssaoireisena tai kuumeisena.
  • Pese ja desinfioi käsiä.
  • Muista hyvä yskimishygienia – yski hihaan tai kertakäyttönenäliinaan.
  • Pidä riittävästi etäisyyttä muihin.
  • Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.
  • Henkilökunta auttaa ja opastaa.

Nähdään Pitsiviikolla!