Pohjoiskehän koululla vietetään avoimien ovien päivää 23.10.

pohjoiskehä koulun keltainen kortteli

Tänä syksynä valmistuneessa Pohjoiskehän koulussa järjestetään keskiviikkona 23.10. klo 12–18 avoimet ovet -tapahtuma, osoitteessa Pohjoiskehä 14. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan uuteen ja moderniin koulukokonaisuuteen ohjattujen esittelykierrosten muodossa.

Esittelykierrokset alkavat koulun ruokalasta tasatunnein klo 12–17. Kierroksia johtavat hallinnollinen rehtori Jukka Raiskinmäki, pedagoginen rehtori Taina Suvikas sekä tarvittaessa koulunkäynninohjaajat. Kierroksen aikana vierailijat pääsevät näkemään koulun kaikki keskeisimmät tilat eli kolme korttelia, liikuntatilat, taito- ja taideainesiiven sekä hallinnon tilat.

Pohjoiskehän koulu on kengätön koulu. Vierailijoiden tulee saapua koulurakennukseen pääovesta ja jättää kengät vaatenaulakoiden läheisyyteen. Mikäli vierailijat eivät halua riisua kenkiä, he voivat vaihtoehtoisesti asettaa eteisessä kenkien päälle suojapussit.

Pohjoiskehän koulu aloitti toimintansa 12.8.2019. Koulun tilat on suunniteltu noin 550 oppilaalle. Tällä hetkellä oppilaita on noin 430 ja henkilökuntaa noin 120. Yleisopetuksen kanssa samoissa tiloissa toimivat erityisen tuen piirissä olevat oppilaat. Koulussa on tilat myös kolmelle esiopetusryhmälle ja iltapäiväkerholle.

– Syksy on lähtenyt mukavasti käyntiin. Paljon on asioita, joita pitää vielä järjestellä, mutta koulu pyörii hyvin. Koululaiset ovat olleet ahkeria ja iloisella mielellä. Henkilökunnan kanssa olemme päässeet toimintakulttuurin luomisessa alkuun ja pienin askelin etenemme kohti yhteistä päämäärää, Pohjoiskehän koulun hallinnollinen rehtori Jukka Raiskinmäki kertoo.