Ajankohtaista

Pohjoiskehän koulun hallinnolliseksi rehtoriksi on valittu Jukka Raiskinmäki

Jukka_Raiskinmäki_netti

Syksyllä 2019 valmistuvan Pohjoiskehän koulun hallinnollisena rehtorina aloittaa 1.1.2019 kuopiolainen Jukka Raiskinmäki.

Raiskinmäki tulee Kuopiosta lähes 500 oppilaan yläkoulusta, jossa hänellä on pitkä tausta sekä apulaisrehtorina että rehtorina. Koulutukseltaan hän on liikuntatieteiden maisteri ja työuraa koulumaailmasta hänellä on takana jo 31 vuotta.

Edessä on elämänmuutos Kuopiosta Raumalle, jossa odottaa mielenkiintoinen työ. Rakenteilla oleva uusi koulu sekä hallinnollisen rehtorin virka näyttäytyvät Raiskinmäelle mittavana, mutta mukavana ja kiinnostavana haasteena.

– Siirtyminen yläkoulun rehtorin tehtävästä täysin uuden, modernin alakoulun hallinnolliseksi rehtoriksi on innostavaa. Tavoitteenani on luoda Pohjoiskehän koulusta avoin, turvallinen sekä yhdessä tekemistä korostava koulukokonaisuus, Raiskinmäki kertoo.

Pohjapiirustuksiin tutustuttuaan Raiskinmäki pitää uutta koulua hyvin suunniteltuna.

– Monipuoliset, osin muunneltavat tilat, mahdollistavat uuden opetussuunnitelman toteuttamisen, Raiskinmäki toteaa.

Pohjoiskehän koulussa tulee toimimaan hallinnollinen ja pedagoginen rehtori. Päävastuu koulun toiminnan johtamisesta on hallinnollisella rehtorilla. Työnkuvaan kuuluvat muun muassa hallinnollisten päätösten teko, talousasiat, viestintä, rekrytointi sekä turvallisuudesta ja työsuunnittelusta huolehtiminen.

Pedagogisena rehtorina uudessa koulussa tulee toimimaan Malmin ja Naulan erityiskoulujen rehtori Taina Suvikas.

Opetustoiminta uudessa koulussa alkaa elokuussa 2019.