Ajankohtaista

Pori ja Rauma järjestävät webinaarisarjan alueen yrityksille kasvun tueksi

Nuori mies kannettavan tietokoneen ääressä.

Porin kaupungin kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö sekä Rauman kaupungin kaupunkikehitys toteuttavat yhteistyössä kasvua tavoitteleville yrityksille kohdennetun webinaarisarjan. Alkuvuodesta toteutettava webinaarikokonaisuus tarkastelee kasvua kuudesta eri teemasta.

Webinaareissa kuullaan teemoihin liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja sekä mielenkiintoisia yritysten kasvutarinoita. Kasvutarinoissa kuultavia yrityksiä ovat Sorcolor Oy, Enersense Oy, Paloff Group Oy sekä Vatajankoski Oy. Webinaarisarja on suunnattu kaikille satakuntalaisille kasvusta kiinnostuneille yrityksille.

Ensimmäisessä webinaarissa teemana on kasvumahdollisuudet kotimaan markkinoilla ja toisessa haetaan kasvua kansainvälisiltä markkinoilta. Kolmas käsittelee yrityksen kasvua yritysostojen kautta. Neljännessä webinaarissa on aiheena tuotteiden tai palveluiden uudistaminen. Viides käsittelee kasvun hallinnan työkaluja ja kuudes tuotannon kehittämistä teemalla kasvu ja infrastruktuuri.

– Yritysten kasvu on yhteiskuntamme hyvinvoinnin kannalta merkittävässä roolissa. Kun yritykset kasvavat, saamme uusia työpaikkoja ja verotuloja. Yhteisellä webinaarisarjallamme kannustamme maakuntamme yrityksiä miettimään tulevaisuuttaan kasvun kautta – mikä on yrityksen tavoite kolmen-viiden vuoden kuluttua, mitä toimenpiteitä sinne pääsemiseksi tulee tehdä ja ketkä näissä toimenpiteissä voivat olla auttamassa, sanoo Porin kaupungin kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikön päällikkö Jouko Hautamäki.

– Synkkien koronauutisten sijaan yrityksille tulee jakaa tietoa kasvun mahdollisuuksista ja työkaluista, joilla kasvua voidaan edistää. Nyt toteutettavalla webinaarisarjalla Porin ja Rauman kaupungit edistävät yhteistyössä kasvuhaluisten yritysten kehittymistä, toteaa Rauman kaupungin yritysasiantuntija Heikki M. Nurmi.

Teams-yhteydellä toteutettavien webinaarien aikataulut ja ohjelmasisällöt sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.businesspori.fi/kasvunaamuwebinaarit.

Webinaareihin osallistuminen on maksutonta.