Ajankohtaista

Pyynpään skeittiparkin avajaiset saivat lapset ja nuoret liikkeelle

skeittiparkin avajaiset

Pyynpään lähiliikuntapaikan skeittiparkin virallisia avajaisia vietettiin maanantaina 24.9. klo 17 alkaen. Tapahtuma veti puoleensa niin lapsia, nuoria kuin vanhempiakin. Pyynpään skeittiparkki sijaitsee Vähäkinnontien varrella, Pyynpään alakoulua vastapäätä.

Skeittiparkki avattiin käyttöön perinteikkäästi nauhan leikkaamisella. Ohjelmassa oli myös skeittiesityksiä, mehu- ja keksitarjoilua, arvontaa sekä tietysti vapaata skeittausta. Skeittilautoja suositumpia olivat potkulaudat, joilla lapset ja nuoret skeittaamiseen sijaan scoottaavat.

Leevi Ojanen ja Julius Westerberg suosivat scoottausta ja viettävät skeittiparkilla aikaa lähes joka päivä. Molemmilla on harrastuksesta jo muutaman vuoden kokemus takana. Mutta mikä lajissa viehättää?

– Jännitys sekä hienojen temppujen opettelu, Leevi ja Julius toteavat yhdessä.

Myös Heidi Juuti saapui paikalle potkulautailusta innostuneiden lastensa kanssa. Uusi skeittiparkki rakentui sopivasti lähelle kotia.

– On hienoa, että lapsille ja nuorille on tehty tällainen vapaa-ajanviettopaikka. Lapset tykkäävät valtavasti. Vielä kun saataisiin tänne pari penkkiä vanhempiakin varten, Heidi naurahtaa.

Pyynpään lähiliikuntapaikasta rakentuu monipuolinen kaikenikäisten liikkujien kokonaisuus. Seuraavaksi vuorossa on lasten leikkipaikan rakentaminen alueelle. Pyynpään lähiliikuntapaikka valmistuu kokonaisuudessaan vuoden 2019 aikana.

Leevi Ojanen ja Julius Westerberg suosivat scoottausta.
Onni Juuti, 5, lasketteli potkulaudalla näppärästi.
Skeittiparkin avajaiset innostivat monenikäisiä liikkumaan.
Scoottaukseen tarkoitetut potkulaudat ovat hitti.