Rauma etsii talousammattilaisia

Kuva: Raatihuone kristallipallossa

Rauman kaupunki hakee uutta talousjohtajaa sekä teknisen toimialan talous- ja hallintopäällikköä. Virkojen haku käynnistyi sunnuntaina 12.1.2020 ja on avoinna 27.1.2020 klo 16 asti.

Talousjohtajaksi etsitään henkilöä, joka vastaa konsernipalvelujen talousohjaus-palvelualueen toiminnan johtamisesta ja tavoitteellisesta kehittämisestä. Uudelta talousjohtajalta odotetaan kuntatalouden hyvää tuntemusta, toiminnan tuloksellisuutta, taloudellisuuden ja vaikuttavuuden arviointikykyä, aktiivista verkosto-osaamista sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Teknisen toimialan talous- ja hallintopäällikkö tulee toimimaan talous- ja hallinto -palvelualueen esimiehenä ja vastaa toimialan talous- ja hallintotehtävien tekemisestä, koordinoinnista ja kehittämisestä. Uuden talous- ja hallintopäällikön tulee omata kuntatalouden ja -hallinnon hyvän tuntemus sekä kokemusta vastaavista talous- ja hallintotehtävistä.

Rauman kaupunki hyödyntää haussa verkkomainontaa. Rekrytointikampanjan mainoksia on nähtävissä kohdennetusti Sanoman koko digitaalisen verkoston kanavissa, kuten Ilta-Sanomissa. Kohdennetulla markkinoinnilla tavoitellaan 100 000 näyttöä rahoituksen ja vakuutuksen sekä hallinnon ja koulutuksen alalla työskenteleville. Aluekohtainen digimarkkinointi on suunnattu Satakuntaan, Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen.

Printtilehti-ilmoitukset on julkaistu sanomalehti Länsi-Suomessa, Satakunnan Kansassa, Turun Sanomissa ja Aamulehdessä.

Lisätietoja tehtävistä ja hausta löytyy osoitteesta rauma.fi/talousammattilaiset.