Ajankohtaista

Rauma mukana valtakunnallisella pyöräilyviikolla 5.-13.5.

pyöräily, liikenne, liikunta, kesä

Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään 5.-13.5. Pyöräilyviikon aikana järjestetään Raumalla kolme erilaista pyöräilytapahtumaa.

Pyöräilyviikolla Suomi pyöräilee -kampanja haastaa kunnat, seurat, yhdistykset, järjestöt ja työpaikat järjestämään pyöräilyyn liittyvää toimintaa joka puolella Suomea. Tutustu tarkemmin Pyöräilyviikkoon ja teemapäiviin!

Sunnuntaina 6.5. järjestetään Kuuden järven pyöräilyjen avaustapahtuma Saarnijärvellä. Lisätietoa ja reittikartat löytyvät täältä.

Maanantaina 7.5. klo 18 Rauman seudun pyöräilijät järjestävät yhteislenkin ja antavat vinkkejä pyöräilyharrastukseen Lähdepellon urheilukeskuksessa.

Torstaina 10.5. klo 10 pyöräillään Latumajalle Unelmien liikuntapäivänä. Latumaja on auki klo 10-14 ja majalla on monenlaista ohjattua toimintaa koko perheelle. Latumajalle voi pyöräillä joko ohjatusti Rauman ladun maastopyöräilytiimin vetämänä latumajareittiä pitkin kuusi kilometria tai Pohjoiskehän kautta, jolloin matkaa on noin kahdeksan kilometriä. Kokoontuminen on klo 10 latumajareitin lähtöpaikalla Pyynpäänkadun ja Metsätähdentien risteyksessä. Lisätietoa Rauman ladun nettisivuilta.